- 2,403
- 1,210
- 113
bir gun vurcaz parayi dostum bunlara gerek kalmicakArkadaşlar son günlerde Sarı Renkli 25 kuruşlar 30 35 bin tl fiyatlara koleksiyoncular tarafından alıcı buluyormuş. Dün tv haberlerinde gördüm internettende karşıma çıktı.
Elimde 7 tane var kafamda deli sorular Ekli dosyayı görüntüle 878030
Dur biraz elinde 50 60 tane olan kardeşimizi heyecanlandirayim kumbarasini kırsınbir gun vurcaz parayi dostum bunlara gerek kalmicak
Allah belasını versin vuracaz diye diye batıyoruz, dün yine yüksek kasa girdik sana yemin ediyorum balıkçıdan 150 betten iki kere girdim birisine 300₺ birisine 3 bin₺ ödedi oradan çıktım , dededen 80 betten girdim 1500₺ ödedi egtte 300 betten jackpot düşürdüm , mini geldi ilk 2 major açtım 3. Mini geldi 4. Major geldi yoncayı bulamadık yok o parayı bulamadan geberip gidecezbir gun vurcaz parayi dostum bunlara gerek kalmicak
Yok ağa bunlar aşırı sarı bendekiler böyle değil hafif SarıBurdan verebilirsin dostum bak millet ne fiyatlar çekmiş Ekli dosyayı görüntüle 878043
Sanırım hepsi değilde aralarında altın karışımı olanlar varmış bazılarında onlar para ediyorValla benimkiler böyle kanka bunların paylaştıklari gibi ama benim gözüm yükseklerde degil 2k da veririm tanesiniEkli dosyayı görüntüle 878047
Onu nasil ayırt edeceğiz acaba hepsi parıl parıl parlıyor sapsarıSanırım hepsi değilde aralarında altın karışımı olanlar varmış bazılarında onlar para ediyor
Yok ağa bunlar aşırı sarı bendekiler böyle değil hafif Sarı
Çok farklı bende şimdi baktimda sarı çok ama renk tonları önemli sanırım bazıları açık sarı bazıları koyu sarı tam ortasinda çeyrek altın renginde olanlar para ediyor sanırımOnu nasil ayırt edeceğiz acaba hepsi parıl parıl parlıyor sapsarı