- 6,686
- 4,627
- 113
Kosovaa 3 oldu
Ulan niye olur be kazansaKosovaa 3 oldu
OhaaKosovaaaa 4 oldu![]()
kosova elimize verdi enişteBol şans ben 40-50 oranlara oynuyorum da hiç geldiği yok 15-20 ler geliyor arada
Sen sistemsiz mi oynadın onlara Çekya geldi Brezilya da 1-2 biter muhtemelenkosova elimize verdi enişte
kosovada evimizde gibi oynar dünya kupasına bileti kaparız
Yok sistemli 6 maçSen sistemsiz mi oynadın onlara Çekya geldi Brezilya da 1-2 biter muhtemelen
2 gelir o zaman 3 ten aşağısı zaten çöp anca kupon parasıYok sistemli 6 maç
1,2,3,4,5,6
3 kupon var orda
Slovak 1/0 olsa bişeyler olabilirdi 2 kuponada yazmıştık2 gelir o zaman 3 ten aşağısı zaten çöp anca kupon parası
Benimde Polonya iy kg den gitti tek maç 76 oranSlovak 1/0 olsa bişeyler olabilirdi 2 kuponada yazmıştık
Şimdi fransa berabere biterse çek 2/0 ile aynı kupondaydı.
Böyle biterse skor 30 oran gelecek gecede 3 maç var bakalım belki onlarla çarpişir
Polonya 1-0/2-1 yazmışım 0-1/2-1 olmuş aq
Maçın deplasmanda olması büyük dezavantaj yüzde 50 50 şans varKosova sıkıntı bizi yenebilir
5-0 kazanır türkiyeKosova sıkıntı bizi yenebilir
Forumdaki insanlar sakami dost valalhi bu insanları gördükçe insanlar dan soğuyorum artik film felan izlim bari pauah görüşürüz
Starda Alemde bir gece var bende ona bakıom forum cacık hep boş muhabetForumdaki insanlar sakami dost valalhi bu insanları gördükçe insanlar dan soğuyorum artik film felan izlim bari pauah görüşürüz
Herkes marka olamaz5-0 kazanır türkiye