- 11,398
- 15,290
- 113
Şimdi onlar düşünsün
Direkt gol krallığına oynarAhı gitmiş bahı kalmış iş yapmaz
İnşallah gelir yaŞimdi onlar düşünsün
![]()
ironi yaptığını düşünüp gülüyorum dostAhı gitmiş bahı kalmış iş yapmaz
kayseri maçında sahadaİnşallah gelir ya
Yok valla ciddiyim tamam iyi oyuncu ama eskiden iyiydi ardan kaç yıl geçti sanmıyorum iş yapacağını yolunda abubekirironi yaptığını düşünüp gülüyorum dost
ne olur bakAboubakar da ben bakmam
icardi içinde öyle diyorlardı adam köpek gibi oynuyorYok valla ciddiyim tamam iyi oyuncu ama eskiden iyiydi ardan kaç yıl geçti sanmıyorum iş yapacağını yolunda abubekir
Bizim lig lig olmadıgı için şu söylediğinden sonra fikrim degişti iş yapar 😂icardi içinde öyle diyorlardı adam köpek gibi oynuyor
çok iş yapar ghezzalla birlikteAbubakar maç boyunca durdu şimdi atti
ne olur gitmeBen ufaktan gidiyorum 😇😇
Dünya kupasında daha fazla süre alsa kamerun gruptan bile çıkardı büyük katkı vericeğine eminimçok iş yapar ghezzalla birlikte
bizim lig iin konuşuyorum tabi, avrupa maçları başka seviye, seneye göreceğiz icardiyi de abuyu da, kalırlarsaBizim lig lig olmadıgı için şu söylediğinden sonra fikrim degişti iş yapar 😂
bende eminim sakatlık filan olmazsa içinden geçer, bide sağda ghezzal solda cenk ayayay, orta saha 10 numara işinide çözersek varya aman diyorumDünya kupasında daha fazla süre alsa kamerun gruptan bile çıkardı büyük katkı vericeğine eminim