Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Aboubakar'da İşlem Tamam

oldschool

Hold Up!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,398
15,290
113
Sezon başından beri ligin pozisyonunda en iyisi ghezzaldan verim alamadık santrafor adamı kanat oynatıyoruz libero gelip bek oynuyo orta saha stopere geçiyor rakiplere göre en dar rotasyona sahibiz ona rağmen hala hiçbisey bitmiş değil
aynen, sezon başıda saçma sapan transferler yapıldı kadro yapılanması çok kötüydü, şenoldan ümitliyim

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,264
25,866
113
aynen, sezon başıda saçma sapan transferler yapıldı kadro yapılanması çok kötüydü, şenoldan ümitliyim
Şenolu pek sevmem aslında ama ligi tanıyıp bilmesi önemli kariyeri bitti denilen cenki bi nevi hayata döndürdü oyuncularla arası iyi ısrarla delle allide sabit kalmaması 10/10 hamle yıldız falan dinleemedi oturttu yedeğe

oldschool

Hold Up!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,398
15,290
113
3-4 topçu dediğin kim o senede Beşiktaş'ın yedeginde 1 Beşiktaş daha çıkardı
şampiyon kadroya bak, kaleci ersin kova, sol stoper montero leş, sağ stoper vida ayaksız, sol bek rıdvan gel geç hanı, sağ bek rosier iyiydi o sezon, ön libero souza iyiydi o sezon, sağda ghezzal iyiydi, solda larin iyiydi, on numara ljajıc kjfhjkfhs, ileride abu iyiydi, 5 topçu varmış

YedkanBirYafes

Kapalı Hesap
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,339
10,103
113
şampiyon kadroya bak, kaleci ersin kova, sol stoper montero leş, sağ stoper vida ayaksız, sol bek rıdvan gel geç hanı, sağ bek rosier iyiydi o sezon, ön libero souza iyiydi o sezon, sağda ghezzal iyiydi, solda larin iyiydi, on numara ljajıc kjfhjkfhs, ileride abu iyiydi, 5 topçu varmış
He sen o seneyimi diyon 🤣🤣

oldschool

Hold Up!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,398
15,290
113
Şenolu pek sevmem aslında ama ligi tanıyıp bilmesi önemli kariyeri bitti denilen cenki bi nevi hayata döndürdü oyuncularla arası iyi ısrarla delle allide sabit kalmaması 10/10 hamle yıldız falan dinleemedi oturttu yedeğe
keşke geri gitse evertona da yer açılsa, maaştan kurtulsak, gerçi ben hala beğeniyorum o adamı, çok koşuyor aralara filan ama onun koşularını görecek adamda yok, ghezzal ve abuyla birlikte alli toparlanabilir belki

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,264
25,866
113
keşke geri gitse evertona da yer açılsa, maaştan kurtulsak, gerçi ben hala beğeniyorum o adamı, çok koşuyor aralara filan ama onun koşularını görecek adamda yok, ghezzal ve abuyla birlikte alli toparlanabilir belki
Buda bi ihtimal tabi üretkenlik azaldı takımda nkoudu artık ezberlendi cenkin olayı o değil ghezzal kurtuluş olur delle alli yeni bi talisca havası verebilir toparlarsa

oldschool

Hold Up!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,398
15,290
113
Buda bi ihtimal tabi üretkenlik azaldı takımda nkoudu artık ezberlendi cenkin olayı o değil ghezzal kurtuluş olur delle alli yeni bi talisca havası verebilir toparlarsa
bende iş yapar diyemiyorum zaten idmanlarda filan isteksiz görünüyor ama bir ihtimal belki abu ve ghezzal takıma katılırsa alli istediği pasları alabilir, orta sahada allinin ara koşularını görüp pas veren adam yok, ceza sahasında beklerken uzun boyunu kullanabilecek ortalarda almıyor, bir ihtimal işte ümit :)

oldschool

Hold Up!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,398
15,290
113
O sezon Beşiktaş'ı ghezzal uçurmuştu
evet ghezzal abu ve rosier çok iyiydi o sene, dediğim gibi 4 5 adam vardı kalanı sıradan, öyle yedeklerden bi beşiktaş daha çıkmazdı yani mucize şampiyonluk :) şansımıza fenerde çok kötüydü, gs de geç toparlayınca şansta yüzümüze güldü. Aynı kadroyla bu sene ilk beşe giremeyiz

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,833
26,732
113
Cek delle aliyi gedsonun yanina onlerine gezzal nwakame redmond onune kobrasalari koy yaslan arkana

oldschool

Hold Up!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,398
15,290
113
Cek delle aliyi gedsonun yanina onlerine gezzal nwakame redmond onune kobrasalari koy yaslan arkana
dele elli orada oynayamaz dostum, forvete yakın oynaması lazım o adamın, solda cenk sağda ghezzal ortada alli önde bu, arkada gedsonla souza salih ikilisinden biri veya yeni transfer olursa tadından yenmez