- 1,019
- 670
- 113
doğru konuş yoksa ben doğrularım senin ağzını adaşBu jimnastik felan deyince ne oluyor hakaret ettiğini mi saniyorsun kuş beyinli
doğru konuş yoksa ben doğrularım senin ağzını adaşBu jimnastik felan deyince ne oluyor hakaret ettiğini mi saniyorsun kuş beyinli
üçü çıkaramadı onlar, bir ümit abuyu fenev alıcak sandılar ondan bu sinirBu jimnastik felan deyince ne oluyor hakaret ettiğini mi saniyorsun kuş beyinli
ben fenerli değilimki kardeşimüçü çıkaramadı onlar, bir ümit abuyu fenev alıcak sandılar ondan bu sinir
Kanarya değilmsin nie aliniyorsun kanarya kuş değilmidoğru konuş yoksa ben doğrularım senin ağzını adaş
Besiktasliyim demeben fenerli değilimki kardeşim![]()
galatasaraylıyım kankaBesiktasliyim deme
Bende renkli yazabilir miyim dost 🤣Konu amacını aşmasın ..
başakşehirlimisin anlaşılmıyor tuttuğun takımben fenerli değilimki kardeşim![]()
kuş avcısı olan bir takım tahmin et bakalımbaşakşehirlimisin anlaşılmıyor tuttuğun takım
uyarı amaçlı renkli yazılıyorBende renkli yazabilir miyim dost 🤣
yav ne fenevli gibi konuşuyosun o zaman rakibiniz bizizgalatasaraylıyım kanka![]()
yorumun düzenlendiicardiye lafımız yok muhteşem oynuyor
Kanarya dersen anlarım ama kartala kuş diyemezsin 🤣kuş avcısı olan bir takım tahmin et bakalım![]()
hahahaha kanka fenevli mi allah korusunyav ne fenevli gibi konuşuyosun o zaman rakibiniz biziz
bu benim sakin halim dost, hakaret etmedim küfür etmedimyorumun düzenlendi
daha sakin yorum yaparsan sevinirm dostum
tamam kanka Kara kartal diyelim düzeltitmKanarya dersen anlarım ama kartala kuş diyemezsin 🤣
Kadıköy'den çıkış yoktu bi ara şimdi yol geçen hanına döndücincon deplasmanında 2-1 yenilmekle kendi sahanda 3-0 yenilmeyi bir tutuyorsun ya ağlamaya devam edin siz