- 5,378
- 2,570
- 113
Ben çayı koyuyorum bu başlığın yeşillenmesi dileğiyle 😂
kupon gelsin orası kolay dostBu arada son kuponu beğenenlerden 5 kişiyi Shellac seçicek çekilişle umarım gelir kuponumuz
Mesaj sayısı olayı var mmı bunda dakupon gelsin orası kolay dost![]()
Ben çayı koyuyorum bu başlığın yeşillenmesi dileğiyle
Çay bol kral sen iste yeter 😂Bu başlığın yesillenmesini beklersen daha bi 10000 çay demlersin dostum😁
çekiliş olursa var dost olmazsa takip edenlerden olursa @abree kendi seçebilirMesaj sayısı olayı var mmı bunda da![]()
Sorun değil şart var diye terkedip gidecek değiliz adam kazansın keşkeçekiliş olursa var dost olmazsa takip edenlerden olursa @abree kendi seçebilirama önce kuponun gelmesi hedefe ulaşılmak lazım onun için önce kuponu takip edelim
![]()
Iskorpit sever çayı yaninda parliament rezervesiz içmezÇay bol kral sen iste yeter
Yok dayı nasip olmadı çayla rezerve olursa eşlik edersin bizeIskorpit sever çayı yaninda parliament rezervesiz içmez
@Shellac dost burdaki gizli özne sensinÇok şanssız bi arkadaş heralde yorumlardan okuduğum kadarıyla , umarım bugün kırılır şeytanın bacağı
ben vişneciyim dost @erhanbey22 çay demlerini sıgaranın arasına koyuyor devamlı demliyemez @İskorpit zaten parası var o espresso içiyordurÇay bol kral sen iste yeter 😂
Anlamadım@Shellac dost burdaki gizli özne sensin
Iskorpit white chocolate mocha cı dost 😁ben vişneciyim dost @erhanbey22 çay demlerini sıgaranın arasına koyuyor devamlı demliyemez @İskorpit zaten parası var o espresso içiyordur![]()