- 27,860
- 13,258
- 113
eve bak şova başladı
Son adım lutfennSen etmesende olur pıtırcık
WıooooooonAktaş bidaha gelmeden geldi say geldi diğer adım falan diyeceksen takibi bırak
Tmmdr dost gelsinde ben demem sadece totemAktaş bidaha gelmeden geldi say geldi diğer adım falan diyeceksen takibi bırak
Ben de uyaracaktım da sana ayıp olmasın diye demedim bişeyAktaş bidaha gelmeden geldi say geldi diğer adım falan diyeceksen takibi bırak
Dostlar sadece totem kızmayın ozurBen de uyaracaktım da sana ayıp olmasın diye demedim bişey
Hiç sevmedigim şey surda son adımıda atarsak güzelce dağıtımımızı yapıp dağılalım hadi bakalimTmmdr dost gelsinde ben demem sadece totem
Bro o sihirli kelime 5 0 lik futbol maçı 5 5 olur o cumleyleDostlar sadece totem kızmayın ozur
Hadi bol şans dostHiç sevmedigim şey surda son adımıda atarsak güzelce dağıtımımızı yapıp dağılalım hadi bakalim
gelsin kral son adımHiç sevmedigim şey surda son adımıda atarsak güzelce dağıtımımızı yapıp dağılalım hadi bakalim
Gönder dost getirelim bunu da hadi tam totemHiç sevmedigim şey surda son adımıda atarsak güzelce dağıtımımızı yapıp dağılalım hadi bakalim