Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Adana iş Arama

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
605
492
63
hiç saçma bi konu açmamıştım bide ben açim eksik kalmim dedim. adanada yaşıyorum yaş 31 iş arıyorum belki içinizde adanalı vardır bildiği bi yer falan diye sorim dedim meslek yok bi bok bilmyiorum 1 milyon borçla ortada kaldm.napacağımı şaşırdım artık. varsa bildginiz bi yer adanada yardmcı olursanız sevinrm. sigorta olmasada olur yeterki maaş biraz yüksek olsun. çok çaresiz kaldım iyi forumlar dostlar

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,584
1,087
113
Otel falan basvur güvenlik komi vs

Ciqlett

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,578
2,950
113
hiç saçma bi konu açmamıştım bide ben açim eksik kalmim dedim. adanada yaşıyorum yaş 31 iş arıyorum belki içinizde adanalı vardır bildiği bi yer falan diye sorim dedim meslek yok bi bok bilmyiorum 1 milyon borçla ortada kaldm.napacağımı şaşırdım artık. varsa bildginiz bi yer adanada yardmcı olursanız sevinrm. sigorta olmasada olur yeterki maaş biraz yüksek olsun. çok çaresiz kaldım iyi forumlar dostlar
Yaz geliyor fabrikalarda vasıflı vasıfsız işçi arıyorlar mesaisi çok olan fabrikaya gir çalış

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,431
1,920
113
Gurbete çık yatılı iş ilanlarını kovala

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
3,716
113
1 mılyon borc calısarak odenmez. bos yere maastan kesecekler, kestıklerı aylık faizine bile yetmez.
sigortasız git calıs paranı elde al, bankaları unut,nakit takıl

armibjk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,533
814
113
Isin olsun uygulamasini tavsiye edebilirim