Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Aekrem / Kasa 200 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,574
100,117
113
Yak dm kutumuzu enişte gece sigara parası çıksın lütfen 🙂
Benim hafızam kuvvetli yine korona zamanı 25 er dedi biri 3 kişi 15 er yapalım dedim sigara alır herkes sen bir de bi arkadaş burdan gelen parayla kumar oynanır sigaranı kendin al dediniz söylemeyecektim ama söyledik dost affet gün nereye geldi

canberk3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,610
1,546
113
Benim hafızam kuvvetli yine korona zamanı 25 er dedi biri 3 kişi 15 er yapalım dedim sigara alır herkes sen bir de bi arkadaş burdan gelen parayla kumar oynanır sigaranı kendin al dediniz söylemeyecektim ama söyledik dost affet gün nereye geldi
Bastan sona takipteydik kazananlar kim gerçekten merak ediyorum

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
112,114
62,836
113
Eyi gecirmissin erhan agzina saglik

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,353
33,007
113
Hocam bizde takipteydik lütfen hak edenlere dm atin bastan sona hep takipteydim gerçekten sigara alcam para yok ondan ihtiyacım var umarım kazanmışımdır
Dost adam 1000 lira kazandı 10 bin değil sigara almayacağını burda ki herkes biliyor böyle yazmana gerek yok arkadaş kendi istediğini görür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...