anlamaz knka tok açın halinden ne anlasınadamın avmde çay içecek parası bile var. hikmetle bugun hayatta kalmak için gerekli su ve yemek muhabbetini yaptık
he kupon wonladı dağıtımcıyıda belirledik@wasil dağıtımcınıza selam diyin
Ayakta gidiyoz o kadar doluBol şanslar dostum Katılım var mi
Çay bahane bayram şekeri lazım eve küp şekeri verelim bari gelen çocuklaraanlamaz knka tok açın halinden ne anlasın
burdur neresi laBol şanslar dostum Katılım var mi
var dost gel ayıp ediyon halili kovarızgerekirseBol şanslar dostum Katılım var mi
Burdurlular olarak 2 tır Yola çıktıkburdur neresi la
Arkadan vermeyenler versinAyakta gidiyoz o kadar dolu
ısparta antalya ve afyonun arasında küçük nufusu az ve meşhur lafıda şey burdur şeyi şeyi boldurburdur neresi la
hikmet sever pasif üyeleri forumda aktif üyedir 🤣🤣🤣Benide alın aranıza kucaklarda gezdirin oramı buramı mıncıklayın
o zman memlektte kimse kalmadı çünkü nüfusü 150 falanBurdurlular olarak 2 tır Yola çıktık
Benide alın aranıza kucaklarda gezdirin oramı buramı mıncıklayın
pavyonu ile meshurdur burbur ilimiz ve salda gölüo zman memlektte kimse kalmadı çünkü nüfusü 150 falan
o salda gölünün sahilinin dili olsa da konuşsa neler yaptık bee hey gidi gençlik heypavyonu ile meshurdur burbur ilimiz ve salda gölü
Allah ıslah etsino salda gölünün sahilinin dili olsa da konuşsa neler yaptık bee hey gidi gençlik hey
Bol şanslar dostBaşlayalım
Geldim iban mevcut sende@wasil dağıtımcınıza selam diyin
valla bende sürekli kampa giderdik oraya 1000 kişi olurdu az hippi hatun kovalamadım oralardao salda gölünün sahilinin dili olsa da konuşsa neler yaptık bee hey gidi gençlik hey