- 21,219
- 18,099
- 113
Bol şansi2.adim muptezellere oynadik
Bol şansi2.adim muptezellere oynadik
En sevdiğim lig kesin yattı2.adim muptezellere oynadik
1-0 rövanş maçı ev saplaaa2.adim muptezellere oynadik
Kimse yatırım yapmadı dwstek yok telwgramları pasif güven vermediGuvenilir grup degil mi ya neden guvenmedin dost
Neyi kaçırdık abiYapmaz olurmu gruplarda görüyorum 50-100 bin cekenler havada uçmuş ama biz 4 ü 4100 yapamadık slota düşmesem 2 maça vursam ihtimalim vardı vallahi öğlen 2 den beri uğraşıyorum 1000₺ arkadaşa borç ile kapattık.
500 k mı kazandın karşim500k da 50k normaldir sana kardeşim
Bunlar bi ot var sakız gibi çiğniyorsun kafa yapıyor o ülke değil mi la hahahaha2.adim muptezellere oynadik
Maraş değil mi orası awBunlar bi ot var sakız gibi çiğniyorsun kafa yapıyor o ülke değil mi la hahahaha
Bugün slotlar kötüydü kazanan görmedim forumdaYapmaz olurmu gruplarda görüyorum 50-100 bin cekenler havada uçmuş ama biz 4 ü 4100 yapamadık slota düşmesem 2 maça vursam ihtimalim vardı vallahi öğlen 2 den beri uğraşıyorum 1000₺ arkadaşa borç ile kapattık.
Tahir kankam kazanmış replayini izlemedin mi karsimmm500 k mı kazandın karşim
Dün sabah setra ve betkolik kod atmıştı gardaşım 800₺ ve 700₺ nakit Max 5 k çekim ondan bahsettikNeyi kaçırdık abi
Saglik olsun dost gece oldugu icin biraz da dedigin durumlar yasandi sanirim sonradan yatirimli koda ceviirdiler zatenKimse yatırım yapmadı dwstek yok telwgramları pasif güven vermedi
Bileydim sıfırlamazdım 5 bulup yatırır 10 çekerdik
Ben gördüm bayağı bir kişide adamlar akıllı baskette futbolda yapmışlar hep slot işi harbi salak işi artıkBugün slotlar kötüydü kazanan görmedim forumda
Vay hain tahir bende diyorum wpde niye fotoğrafı kaybolduTahir kankam kazanmış replayini izlemedin mi karsimmm
Sen çektin mi benim hala kemik gibi duruyo 5K gün içi elime 2K geçti 5 yapıp çelemedimSaglik olsun dost gece oldugu icin biraz da dedigin durumlar yasandi sanirim sonradan yatirimli koda ceviirdiler zaten
Evet yatırımlı olmuş dostSaglik olsun dost gece oldugu icin biraz da dedigin durumlar yasandi sanirim sonradan yatirimli koda ceviirdiler zaten
Yok lan yok bunların memlekette bir oy var çiğniyorlar kafa yapıyor belgeselde izlemiştimMaraş değil mi orası aw