Kripto açmalısın canım kripto çekim var şuan sitede limit dahilinde veya başkasından kripto rica etmelisinHangi hesabı açacam
Megapayz hesap aç oraya kripto çek sonra banka hesabına kimseye güvenmeHangi hesabı açacam
Megapayz yasal play store şeyimi yoksa mega cüzdan gibi biseymiMegapayz hesap aç oraya kripto çek sonra banka hesabına kimseye güvenme
Bana yardımcı olurmusun açmak içinbedava yollarım paraya gerek yok kripto cekmek ısteyen varsa olmadı ona acmadada yardımcı oluruz
megacuzdan.comMegapayz yasal play store şeyimi yoksa mega cüzdan gibi biseymi
Kripto çekim varmı orda oha tşk ederimmegacuzdan.com
Haklısın reis lakin ben gönderemiyorum arkadaşa yardımcı oluyorum bu seferlik ücretsiz yapicamKriptoda kimseye güvenmeyin bence canlarım ya adamlara gidiyor para zaten alıp göndermezler size komisyon isteyip🤕 bendede var komisyonla istemiyorum bile ne gerek var komisyona aklı sıra uyanıklar komisyon isteyen para geldimi hepsini alır
Para yatır de kripto seç trc 20 sonra tutarı yaz adres vericek o adresi siteye gircen bu kadar basit sitede tc onayı yap ama yoksa iptal ediyoKripto çekim varmı orda oha tşk ederim
Ay hayır canım sana biseyyy demedim özür yanlış anladiysann sadece yapacakları uyarayım dedim biliyosun sende burayı sen zaten iyi birisisin gördüm mesajını istemem demişsin tsklerHaklısın reis lakin ben gönderemiyorum arkadaşa yardımcı oluyorum bu seferlik ücretsiz yapicam
Estağfurullah haklisin dogrusun.burda cok fazla guvenilcem adam yok malesefAy hayır canım sana biseyyy demedim özür yanlış anladiysann sadece yapacakları uyarayım dedim biliyosun sende burayı sen zaten iyi birisisin gördüm mesajını istemem demişsin tskler
Kripto değil dost megacuzdan seçeneği olması lazım çekimdeHesap açtım siteden hangi yöntemle çekim verecem
Tr cüzdan ve cripto çekim var sadeceKripto değil dost megacuzdan seçeneği olması lazım çekimde
kripto yatırım yok oraya safecuzdan yada payrusa bakTr cüzdan ve cripto çekim var sadece