Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Amazon İllegal Değil Mi 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,582
4,202
113
Selamın aleyküm arkadaşlar hayırlı pazarlar ben bunu tanımam etmem bu arkadaşı benim ismimi biliyor durmadan yazıyor bana
Anazon istiyor amazon ne demek olduğunu bilmiyorum ben daha haftalık 10 k odeme simdide verirsem 10 k odeme sorun olurmu bilgi istiyorum sizlerden ben biraz herseye inanıyorum ben

Ekli dosyalar

Kolonbey

🆈🅰🆁🅱🅰🆈
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,463
755
113
Amazon İnternet alışveriş sitesi

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,966
13,037
113
Selamın aleyküm arkadaşlar hayırlı pazarlar ben bunu tanımam etmem bu arkadaşı benim ismimi biliyor durmadan yazıyor bana
Anazon istiyor amazon ne demek olduğunu bilmiyorum ben daha haftalık 10 k odeme simdide verirsem 10 k odeme sorun olurmu bilgi istiyorum sizlerden ben biraz herseye inanıyorum ben
Cezayı yiyince akıllanırsın

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,037
3,243
113
10 k paran varsa çöpe atacak forumda konu aç 10 kişiye 1k yolla daha iyi

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,412
1,146
113
1.si ödemeyi yapmayacakalr belki tek seferlik 500 600 tl.
2.si bunlar gerçektende amazon üzerinden hesap açıp "us de aus vs ülkelere satış yapıp praları alıp kaçıyorlar veya amazon web serviceleri kullanmak için hesaplarınızı alıyorlar.
3. Dolndırıclar bulaşmayın

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,412
1,146
113
Senin adına amazon hesabı açıp , çalıntı kartlarla alışveriş yapacaklar , sonra sana girecek bu kadar basit
Hocam bu alışveriş hesabı açma değil satıcı hesabı açıyorlar ama sonunda dediğin doğru arkadaşa giriyor:)
Kimkik ikametgah banka hesap dökümü falan istiyorlar. En sonunda da amazonla görüşme yapıyosun

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,582
4,202
113
Hocam bu alışveriş hesabı açma değil satıcı hesabı açıyorlar ama sonunda dediğin doğru arkadaşa giriyor:)
Kimkik ikametgah banka hesap dökümü falan istiyorlar. En sonunda da amazonla görüşme yapıyosun
Haklısın tehlikeli o zaman 10 k boşuna vermez bana serefsizler

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,276
4,271
113
Akıllanmadınız hala, hesap kiralama satma kullandırtma işlemlerini kesinlikle yapmayın. Dünya kadar borcun da olsa bulaşma dost bu işlemler hayatını karartır. Bu adam sence 100k kazanacak olmasa 10k verir mi sana? Amazon legal diyor yapacağı işlemin legal olup olmadığını söylemiyor

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,582
4,202
113
Amazon veren varmı hic

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,037
3,243
113
10 k o veriyor amazon karşılığında dost ben değil
O zaman salla büyük ihtimal senim bilgilerini alıyor sonra ürün yukleyip milleti dolandiriyor gün sonunda dolandirici olarak amazon dan yersin davayi ömür boyu hem sicilin bozuk olur hemde dünya kadar paran gider

adanali011

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,623
796
113
Kredi kartı patlatıyorlar çalıntı aman düşme Ahmet bakkk

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,582
4,202
113
@Daimon konu kilit bunlar dolandırıcı engel attım bilgi aldım burdan arkadaşlar yardımcı oldu tesekkurler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...