- 49,330
- 54,138
- 113
Forumda bu durum benim ve senin başına gelmedi hiç bir zaman çünkü kimin ne olduğunu biliyoruzVerilir eskilerde çok hayır var sanki
Forumda bu durum benim ve senin başına gelmedi hiç bir zaman çünkü kimin ne olduğunu biliyoruzVerilir eskilerde çok hayır var sanki
Biz yanlış ata oynamadık henüz de başımıza gelmicek diye de bisi yokForumda bu durum benim ve senin başına gelmedi hiç bir zaman çünkü kimin ne olduğunu biliyoruz
Arkasına bile bakmadan kaçmış anlamadığım rol niye açıyorlar madem kacacaklar@Shellac abi eleman kaçmış kapatalım konuyu
İnşallah tutmaz demedin demi tutmuş kupon
Bı keresinden adama kuponu kazandırdım ondada gitti rol vermediAynı hareketi senden de bekliyoruz @anillgur den öğrenmen lazım
Yazıklar olsunBı keresinden adama kuponu kazandırdım ondada gitti rol vermedi
Bizim kişiler belli dost o kişiler de şuanda sağlamdır ilerde ne olur bilinmez tabiBiz yanlış ata oynamadık henüz de başımıza gelmicek diye de bisi yok
yok la demedim dediklerim belli geneldeİnşallah tutmaz demedin demi tutmuş kupon
Nasıl kazandırdım anlat heleBı keresinden adama kuponu kazandırdım ondada gitti rol vermedi
Valla yarın ne olur bilinmez kanka hayat acımasız kimse özünde dolandırıcı olucam demez benceBizim kişiler belli dost o kişiler de şuanda sağlamdır ilerde ne olur bilinmez tabi
Totem 777 okudum onayladimNasıl kazandırdım anlat hele
Sana yakistiramadim birini sevmezsin anlarım da kuponun yatar inşallah demen üzdü yaniyok la demedim dediklerim belli genelde![]()
Biz dolandırıcı değiliz bu lafi bize bile söylediler garip dunya puabaValla yarın ne olur bilinmez kanka hayat acımasız kimse özünde dolandırıcı olucam demez bence
Söylerler herkes inanmak istediğine inansın skrretBiz dolandırıcı değiliz bu lafi bize bile söylediler garip dunya puaba
Hak yiyen birine teşekkür mü edilirSana yakistiramadim birini sevmezsin anlarım da kuponun yatar inşallah demen üzdü yani
Ben dicegimi dedim geri senin bileceğin iş kardeşim beni bağlayan bi durum yok tabiHak yiyen birine teşekkür mü edilir![]()
Moda oldu sahte kupon paylasimi dost😂😂😂😂😂😂😂 bunu da gördük şükür adam oynamadan kaçmış