Bence bu adam parayı yedi sonra sahte kuponu attiModa oldu sahte kupon paylasimi dost
Bu kisileri çözmek için foruma bir dedektif gerekli artikBence bu adam parayı yedi sonra sahte kuponu atti
O görevi en iyi sen yaparsın abi yaparken arada iki ucseferde banlanirsin puhahaBu kisileri çözmek için foruma bir dedektif gerekli artik
Kimlere verilir rol bakiyesi dost hahdhds@LordVoldemort tebrik ediyorum kardeşim. Güzel kazanmissin. Güle güle harca. Yalnız bu adamlara roll bakiyesi de bilemedim dost 😂
@ferdikadıogluKimlere verilir rol bakiyesi dost hahdhds
@ferdikadıoglu
@Saulalvarez
@egehandro
@Antepli2323
@sapsap10
@dubaicukalatası
İlk nefeste aklıma gelenler. Son derece sadık ve güvenilir kişilerdir

Hepsine de para atmisligim var Allah ıslah etsin benide@ferdikadıoglu
@Saulalvarez
@egehandro
@Antepli2323
@sapsap10
@dubaicukalatası
Sen bu adamlara para atıp su forumda beni nasıl atladin. Hadi sen atladin. Ben niye bu adamların hepsine para attım awHepsine de para atmisligim var Allah ıslah etsin benide
@sapsap10 adamdır attığım şans parasıyla 50 k kazanıp bize bişey atmamıştır@ferdikadıoglu
@Saulalvarez
@egehandro
@Antepli2323
@sapsap10
@dubaicukalatası
İlk adımı beklediğim için olabilir . Senin fav tayfa değil mi bunlar hahdhsSen bu adamlara para atıp su forumda beni nasıl atladin. Hadi sen atladin. Ben niye bu adamların hepsine para attım aw
Muhtemelen sahte kral göz boyamak için günahını almayalım kimsenin ama şu saate kadar ses yoksa sahteArkasına bile bakmadan kaçmış anlamadığım rol niye açıyorlar madem kacacaklar
Yok bunlar biraz daha samimi olmadan işi yapanlar. Bir de bunun samimi olup sürekli koparan kısmı var oraya gelmeden. Bas harfi eskiden T idiİlk adımı beklediğim için olabilir . Senin fav tayfa değil mi bunlar hahdhs
Kupon oynanmamiski dost baksana kuponaMuhtemelen sahte kral göz boyamak için günahını almayalım kimsenin ama şu saate kadar ses yoksa sahte
Tekal mi puhaaYok bunlar biraz daha samimi olmadan işi yapanlar. Bir de bunun samimi olup sürekli koparan kısmı var oraya gelmeden. Bas harfi eskiden T idi
Erhanim benim hadi diyelim o doğru. Bir de A var onu da bilebilcen miTekal mi puhaa
Valos mu pauahErhanim benim hadi diyelim o doğru. Bir de A var onu da bilebilcen mi
Yok sana Bir ipucu vereyim. ÇayValos mu pauah
Aynen sadece secim yapıp paylaşmış ben öyle günde 10 roll açarım 😀😀Kupon oynanmamiski dost baksana kupona