- 8,872
- 9,609
- 113
Kanka yorkbet sağlammi, %100 iade varmış fb gs maçı icinKayseri maçı çok boş
Kanka yorkbet sağlammi, %100 iade varmış fb gs maçı icinKayseri maçı çok boş
Üyeliğim bile yok knk oraya bilmiyorum vallaKanka yorkbet sağlammi, %100 iade varmış fb gs maçı icin
Sponsor buraya sorun ysamayiz herhaldeÜyeliğim bile yok knk oraya bilmiyorum valla
Umarım yaşamazsın knkSponsor buraya sorun ysamayiz herhalde
Onun detayını araştır kanka genelde 500 1000 TL falan maksimum %100 iade veriliyor fazla yada eksik yatirirsan vermiyorlar illa net istedikleri rakam olacak diye biliyorum geneldeKanka yorkbet sağlammi, %100 iade varmış fb gs maçı icin
Maks 10 bin veriyormus iadeOnun detayını araştır kanka genelde 500 1000 TL falan maksimum %100 iade veriliyor fazla yada eksik yatirirsan vermiyorlar illa net istedikleri rakam olacak diye biliyorum genelde
Sağlam sitedir payco yatırımlarına yüzde yüz frebet verdiği zaman 4-5 kere 5-6 k.cekim yaptım birde sesbette yüzde yüz iade var haberin olsun dostum orası da çok sağlamdırSponsor buraya sorun ysamayiz herhalde
İyiymiş o zaman güzel iade veriyorMaks 10 bin veriyormus iade
😍Sağlam sitedir payco yatırımlarına yüzde yüz frebet verdiği zaman 4-5 kere 5-6 k.cekim yaptım birde sesbette yüzde yüz iade var haberin olsun dostum orası da çok sağlamdır
😃😍 bakalim biİyiymiş o zaman güzel iade veriyor
Yok bete çok bulaşma derim bir dönem baya sıkıntı yaşandı o sitede . Bu foruma sponsor diye aldanma .Sponsor buraya sorun ysamayiz herhalde
Atarsa gelirKonya penaltı hadi bakalkm
İnşallah Konya daha iyi oynayan taraftiAtarsa gelir