- 3,044
- 1,387
- 113
TühhYanmıyorsa gecmis olsun
TühhYanmıyorsa gecmis olsun
Wp de siklemiyon bile awSende bana kanka 🤣
Ayıp ulan @Mrlbra çok ayıp sanaWp de siklemiyon bile aw
En son cevap vermeyen sensin awWp de siklemiyon bile aw
Az önce sahur için ayırdığım 200 TL yi dice 5 k yapıp çekim verdim saçma sebeple red yiyince bi el daha atayım diye kaybettim hepsini. Sahurda su içim yatarım 😂Football dice online @Barrios 🤣🤣
Valla ayıpAyıp ulan @Mrlbra çok ayıp sana
Kanka bilmediğim şeylerden bahset suvat gibi ak oda bana sonunda kaybettiğini söylediği muhabbeti açıyor puhauahau🤣🤣🤣Az önce sahur için ayırdığım 200 TL yi dice 5 k yapıp çekim verdim saçma sebeple red yiyince bi el daha atayım diye kaybettim hepsini. Sahurda su içim yatarım 😂
Boynun altında kalsın hemiBenim deme yanmıyor acaba şarjı mı bitti
Kalsın abiBoynun altında kalsın hemi
Kızgın emojisi atmadım bunun şerefine hadi bir roll gelsin puhahahahValla ayıp
Aynen aw 🤣Kanka bilmediğim şeylerden bahset suvat gibi ak oda bana sonunda kaybettiğini söylediği muhabbeti açıyor puhauahau🤣🤣🤣
Bariosta yine 209 varmış bende 1₺ varKızgın emojisi atmadım bunun şerefine hadi bir roll gelsin puhahahah
Fener sağolsunKızgın emojisi atmadım bunun şerefine hadi bir roll gelsin puhahahah
Yalnız ikisi ayrı kategori adam 7 oranları bulup 1.85 ten yatıyor bizim barrios dice beraberlik 5 k basıp yatıyor puhahahahAynen aw 🤣
İkiside kaybediyorYalnız ikisi ayrı kategori adam 7 oranları bulup 1.85 ten yatıyor bizim barrios dice beraberlik 5 k basıp yatıyor puhahahah
Fener deme bana lütfen bugün itibari ile sadece milli takımı destekleme kararı aldım sarı lacivert renkleri olan 1907 yılında kurulmuş takımı tutan arkadaşlara tavsiyemdirFener sağolsun
Puahahah boğulacaksan büyük denizde boğulYalnız ikisi ayrı kategori adam 7 oranları bulup 1.85 ten yatıyor bizim barrios dice beraberlik 5 k basıp yatıyor puhahahah
Prof adamlar bugün fenerin yenemecegini biliyordurlar zaten sen nasil ole bir hata yaptinFener sağolsun