- 2,631
- 1,101
- 113
Dost bizlerde kazanmasını istedik ama dün yazdığı mesajdan sonra bu arkadaşa acınmaz bileYok be dost bisey beklediğimden deyil emin ol kazanmasını istiyorum
Dost bizlerde kazanmasını istedik ama dün yazdığı mesajdan sonra bu arkadaşa acınmaz bileYok be dost bisey beklediğimden deyil emin ol kazanmasını istiyorum
Bende zamanında çok kazandım dağıtımda yaptım dost borcu kapattık ferahladımOynadığım miktarlar bazen kazançlar zorunuza gitmezse bu yorumları yapmazsınız
bir gün sitede paran kaldığı zaman sana yardımcı olacak kimsey bulamazsın bu ben şöyle kazandım böyle kazandım üst perdeden bakışlaOynadığım miktarlar bazen kazançlar zorunuza gitmezse bu yorumları yapmazsınız
Çok boş konuşuyorsun biz parayı kavak ağacından toplamıyoruz dışarı çık dilen bakalım kim sana 30 TL verir 40 TL verir ben 9 kişiye 40 TL attım toplasan 270 TL yapar ve ben kazancımı kaybettim belki de o kişiler o parayı kullandı bilemezsin onun için boş yorum yapanlar artiktarafimdan yok sayılacak mesajınızı bile gôrmüyorumBende zamanında çok kazandım dağıtımda yaptım dost borcu kapattık ferahladım
Maç gelsin de gerisi kolay10 k gibi bir paraya bozdur 5 k olaca istiyorsan baz yine fazlasını kazanırsın maç kaybetse bile 5 k cebinde oluyor
Adamlar sana sabaha kadar destek vermiş 30 kyi alıp iyi geceler diyip yol almisin 270 TL verdim diye şov yapiyon ne değişik bi modelsin senÇok boş konuşuyorsun biz parayı kavak ağacından toplamıyoruz dışarı çık dilen bakalım kim sana 30 TL verir 40 TL verir ben 9 kişiye 40 TL attım toplasan 270 TL yapar ve ben kazancımı kaybettim belki de o kişiler o parayı kullandı bilemezsin onun için boş yorum yapanlar artiktarafimdan yok sayılacak mesajınızı bile gôrmüyorum
Bu Antepli ye gülüp geçerim görmemişin oğlu olmuş diye güzel bir söz var dayı bildin mi 😀Adamlar sana sabaha kadar destek vermiş 30 kyi alıp iyi geceler diyip yol almisin 270 TL verdim diye şov yapiyon ne değişik bi modelsin sen
Sabaha kadar takip edip bu mıameleyi görenlerden birisi de benim o 270 tl yi o gece vermediAdamlar sana sabaha kadar destek vermiş 30 kyi alıp iyi geceler diyip yol almisin 270 TL verdim diye şov yapiyon ne değişik bi modelsin sen
30k kazanıp 270 mi dağıttı gerçektenAdamlar sana sabaha kadar destek vermiş 30 kyi alıp iyi geceler diyip yol almisin 270 TL verdim diye şov yapiyon ne değişik bi modelsin sen
Hayır 30k kazanıp hiç vermedi sonra maçlar aldı😂😂30k kazanıp 270 mi dağıttı gerçekten. Bı abi burda 200 kazanıp 90dagutti
Kesenee bereketbende işte geçen etkinlik yaptım 3000 lira kazandım 5 kişiye 50 TL yolladım![]()
Helal olsun dayı oglibende işte geçen etkinlik yaptım 3000 lira kazandım 5 kişiye 50 TL yolladım![]()
ya ısıne gelmıyosa takıp etmessın orası ayrı ama komık yanı gecen bende gordum hedef su bu gıttı 20 sayfa konu sonra sabaha atarım dedı gıttı emınım alayı kufrettı sonra neden kaybedıyom kaybedersın bırı dememıstır anteplı sagolsun alayı bastı kufuru gerek yok yanı bu ıs boyle kendı belkı parasız kalmamıstır cekılıs falan bakmamıstır hıc ama bu forumda ıstedıgı kadar yasak olsun para donmesse kımse konulara mesaj falan yazmazBunu takip edenlerde hata
3 kuruş almak için 😛 yapiyorlar ama boşa 😆
Aynen öyle beyler bu maçları getirelim diyorsan geldiğinde herkesi gorecenya ısıne gelmıyosa takıp etmessın orası ayrı ama komık yanı gecen bende gordum hedef su bu gıttı 20 sayfa konu sonra sabaha atarım dedı gıttı emınım alayı kufrettı sonra neden kaybedıyom kaybedersın bırı dememıstır anteplı sagolsun alayı bastı kufuru gerek yok yanı bu ıs boyle kendı belkı parasız kalmamıstır cekılıs falan bakmamıstır hıc ama bu forumda ıstedıgı kadar yasak olsun para donmesse kımse konulara mesaj falan yazmaz