Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Antep7575 / Kaldığımız Yerden Devam

Kupon Miktarı
3650
Kupon Oranı
4.78

Fukara34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,631
1,101
113
Oynadığım miktarlar bazen kazançlar zorunuza gitmezse bu yorumları yapmazsınız
bir gün sitede paran kaldığı zaman sana yardımcı olacak kimsey bulamazsın bu ben şöyle kazandım böyle kazandım üst perdeden bakışla

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,304
5,140
113
Bende zamanında çok kazandım dağıtımda yaptım dost borcu kapattık ferahladım
Çok boş konuşuyorsun biz parayı kavak ağacından toplamıyoruz dışarı çık dilen bakalım kim sana 30 TL verir 40 TL verir ben 9 kişiye 40 TL attım toplasan 270 TL yapar ve ben kazancımı kaybettim belki de o kişiler o parayı kullandı bilemezsin onun için boş yorum yapanlar artiktarafimdan yok sayılacak mesajınızı bile gôrmüyorum

Erkan4235

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,050
5,618
113
Çok boş konuşuyorsun biz parayı kavak ağacından toplamıyoruz dışarı çık dilen bakalım kim sana 30 TL verir 40 TL verir ben 9 kişiye 40 TL attım toplasan 270 TL yapar ve ben kazancımı kaybettim belki de o kişiler o parayı kullandı bilemezsin onun için boş yorum yapanlar artiktarafimdan yok sayılacak mesajınızı bile gôrmüyorum
Adamlar sana sabaha kadar destek vermiş 30 kyi alıp iyi geceler diyip yol almisin 270 TL verdim diye şov yapiyon ne değişik bi modelsin sen

Doncaster

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,330
12,288
113
Adamlar sana sabaha kadar destek vermiş 30 kyi alıp iyi geceler diyip yol almisin 270 TL verdim diye şov yapiyon ne değişik bi modelsin sen
Sabaha kadar takip edip bu mıameleyi görenlerden birisi de benim o 270 tl yi o gece vermedi

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
112,114
62,835
113
9 kisiye 40 atsa 360 yapar 270 deil bu 1 2.side foruma uye oldugundan beri yaptigi dagitim o galiba bence oyledir.cunku ogun kimseye para atmadi konudaki herkes bu iyi geceler dedikten sonra ordaydi.engelleme isine gelince cozumu hakli olan insanlari engellemekte buluyorsan yarin bigun engelliycek adam bulamazsin.ben sana kizgin falan deilim ama kirginim sunu soylemek istiyorum sen saglikli degilsin birinin seni acilen bu siten kurtarmasi gerek yoksa senin sonun cok kotu.bu degirmenin suyu nerden geliyor bilmem ama kaynak nehir olsa o bile dayanmaz bu kumara.

Dogus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,217
7,398
113
bende işte geçen etkinlik yaptım 3000 lira kazandım 5 kişiye 50 TL yolladım :D

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,573
100,117
113
para kumarcı kafasına gore dagıtılır antepli 3k atmam 2700 atarım siteye dersın asgari ucretli hayrı gıbı dagıtılmaz para senın kımse karısamaz ama bu ısı alenen herkesın onunde yapıyosan ona gore dagıtman lazım bazılarının hıc konusmaya hakkı yok ben senelerdır burdayım ne bı etkınlıgını gordum ne bı sey onlar yamyam ama bazıları forum oldugunu herkesın kumarbaz oldugu her an parasız kalacagını bıldıgı ıcın ona gore dagıtım yapıyo sana yakın oynayan bı moneybey mı neydı o vardı adam 500 500 atıyodu mıllete sen enflasyon hesaplayıp iş yapıyosun dusunur herkes gözüde kalır adam 30k cekıyo 300 lıra atamıyo derler en guzelı sen oynadıgın mıktarları gızle oyle at ne senın basın agrısın nede mılletın dılıne dus

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,573
100,117
113
Bunu takip edenlerde hata
3 kuruş almak için 😛 yapiyorlar ama boşa 😆
ya ısıne gelmıyosa takıp etmessın orası ayrı ama komık yanı gecen bende gordum hedef su bu gıttı 20 sayfa konu sonra sabaha atarım dedı gıttı emınım alayı kufrettı sonra neden kaybedıyom kaybedersın bırı dememıstır anteplı sagolsun alayı bastı kufuru gerek yok yanı bu ıs boyle kendı belkı parasız kalmamıstır cekılıs falan bakmamıstır hıc ama bu forumda ıstedıgı kadar yasak olsun para donmesse kımse konulara mesaj falan yazmaz

dncncmbz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,034
539
113
ya ısıne gelmıyosa takıp etmessın orası ayrı ama komık yanı gecen bende gordum hedef su bu gıttı 20 sayfa konu sonra sabaha atarım dedı gıttı emınım alayı kufrettı sonra neden kaybedıyom kaybedersın bırı dememıstır anteplı sagolsun alayı bastı kufuru gerek yok yanı bu ıs boyle kendı belkı parasız kalmamıstır cekılıs falan bakmamıstır hıc ama bu forumda ıstedıgı kadar yasak olsun para donmesse kımse konulara mesaj falan yazmaz
Aynen öyle beyler bu maçları getirelim diyorsan geldiğinde herkesi gorecen
Para vermek istemiyorsan ki kimse zorunda değil ozaman takip istemicen tahmin konusu açıp takilcan