Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Araba kazası

Proletarya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,402
9,099
113
Arkadaşın anlattığına göre yüzde yüz hatalı gözüküyor
Yuzde yuz hatali taraf kendi hasarini cebinden karşılar bu değişmez nettir. hatasız vatandaşında hasarı masrafı yüzde yüz kusurlu arkadaşın sigorta şirketi tarafından ödenir. Değer kaybı içinde şahsından ödeme talep edebilir ben olsam alirım yanliş anlamasın arkadaş ben yolumdayım gidiyorum bir dikkatsiz rahat biri gelicek hurrraaa bana maddi manevi zarar vericek kaza olur insanlik hali ama ne sebeple nasil bir hata ile oldugu da önemli. Bknz mesela ara yoldan ana yola çikarken sağa sola bakmadan çikip kaza yapan adami döve döve eğitmek isterim.

Ulrich

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,117
520
113
Geçmiş olsun dost

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,230
10,953
113
Yuzde yuz hatali taraf kendi hasarini cebinden karşılar bu değişmez nettir. hatasız vatandaşında hasarı masrafı yüzde yüz kusurlu arkadaşın sigorta şirketi tarafından ödenir. Değer kaybı içinde şahsından ödeme talep edebilir ben olsam alirım yanliş anlamasın arkadaş ben yolumdayım gidiyorum bir dikkatsiz rahat biri gelicek hurrraaa bana maddi manevi zarar vericek kaza olur insanlik hali ama ne sebeple nasil bir hata ile oldugu da önemli. Bknz mesela ara yoldan ana yola çikarken sağa sola bakmadan çikip kaza yapan adami döve döve eğitmek isterim.
Değer kaybı pek bir şey çıkmaz karşıda hasar çok az total 10 bin tutmaz bile aracı eskiydi 2005-2007 arası doblo farlar bile sararmıştı adamın hani çok takmadı arabayı zaten direkt sizde bir şey varmı diye geldi emniyet kemeri yokmuş sadece kafayı cama çarpmış