Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Arçelik İşi Hk.

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,130
10,819
113
Çerkez köydekine bikere gittim güze fabrika disiplinli çok
Onu bilmiyorum ama bu ilk organizedeki fabrika gayet güzel düzenli fabrika baya da büyük tabiki disiplini de var
Koç grubu çokta aman aman değil kendi bankasıyla calısıyor yapıkredi hal böyle olunca emekli 15-20 promosyon alırken onlara promosyon bile vermiyor veya çok gülünç rakam veriyorlar

ferdiuras

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,383
1,186
113
Beylikduzu Arcelik TV fabrikasında 21 yıl çalıştım.
Fabrika Çerkezköye taşındı diye ayrılmak zorunda kaldım. Koç Ailesinde çalış sırtın yere gelmez. Herşeyin mükemmel olur dostum. Hakkının fazlasını veren Türkiye de çalışabilecek en iyi 3 un arasındadır

Ahmetss01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,126
468
83
Merhaba arkadaşlar arçelik firmasına engelli kadrosundan girdim.
Saatlik ücret 156 tl ile başladınız denildi.
Fakat sözleşmeli 11. ayın 13'üne kadar denildi sözleşmeniz.
Çalışanlar oldu mu kadroya nasıl girebilir miyim acaba bilgisi olan var mı insan kaynakları beğenilirseniz sözleşmeniz uzayabilir demişti
Koç'un bünyesinde çalışmak farklıdır bence kumarsız hayat ile belki herşey iyi olabilir
O nası saatlik ücret la

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,399
3,790
113
Bi haberde okumuştum Ülker fabrikasında günde 1 defa tuvalet izni veriyorlarmış. Sıçtın sıçtın

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,908
28,077
113
Merhaba öncelikle morelini bozmak istemiyorum, bende Eskişehir de havacılık sektöründe en iyi firmalardan birinde çalışıyorum. Arçelik Eskişehir şartlarında en iyi çalışılacak 5-6 firmadan biri fakat devamlı sozlesmeli alım yapıp kadroya alımları 2-3 kişiyle sınırlandiriyor. Genelde de bunlar tahmin edeceğiniz üzere torpil üzerine .. yinede işinize sahip çıkıp kendinizi fark ettirirseniz mutlaka bir şekilde dikkat çekersiniz diye düşünüyorum. Herşey gönlünce olsun.
hava ikmaldeysen yarın bi çay içelim benim çok mühendis tanıdığım var orada iyi bilirim

Zerus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,349
1,740
113
Beylikduzu Arcelik TV fabrikasında 21 yıl çalıştım.
Fabrika Çerkezköye taşındı diye ayrılmak zorunda kaldım. Koç Ailesinde çalış sırtın yere gelmez. Herşeyin mükemmel olur dostum. Hakkının fazlasını veren Türkiye de çalışabilecek en iyi 3 un arasındadır
Bundan önce mobilya fabrikasındaydım adamlar resmen hamal arıyorlar engelli olmama rağmen resmen her eyşayı taşıttırıyorlar herşeyi yaptırıyorlar para az, ikramiye yok, erzak yardımı yok, yan hakları yok işe gitmezsen 1'e 1.5 dan fazla kesiyorlar resmen eziyorlardı.
Burda hepsi mevcut kumarı bırakırsak adam akıllı bizi bir yere getirir emekli de olursam erken emekli olursam iyi maaş alabilirim