Öyle bir şey yok zam görmesi gerekiyorKadroya geçerse ortalama 2 katına çıkıyor diye billiyorum.
Öyle bir şey yok zam görmesi gerekiyorKadroya geçerse ortalama 2 katına çıkıyor diye billiyorum.
Çerkez köydekine bikere gittim güze fabrika disiplinli çok
Koç grubu çokta aman aman değil kendi bankasıyla calısıyor yapıkredi hal böyle olunca emekli 15-20 promosyon alırken onlara promosyon bile vermiyor veya çok gülünç rakam veriyorlarOnu bilmiyorum ama bu ilk organizedeki fabrika gayet güzel düzenli fabrika baya da büyük tabiki disiplini de var
Kanka ben 2024 de girmiştim boyahanede çalıştım 28 k maaşım vardı sen hangi banttasın bant 1 büyük ihtimalleEskişehir
Ya Alp ya da teıAlp de misin?
O nası saatlik ücret laMerhaba arkadaşlar arçelik firmasına engelli kadrosundan girdim.
Saatlik ücret 156 tl ile başladınız denildi.
Fakat sözleşmeli 11. ayın 13'üne kadar denildi sözleşmeniz.
Çalışanlar oldu mu kadroya nasıl girebilir miyim acaba bilgisi olan var mı insan kaynakları beğenilirseniz sözleşmeniz uzayabilir demişti
Koç'un bünyesinde çalışmak farklıdır bence kumarsız hayat ile belki herşey iyi olabilir
hava ikmaldeysen yarın bi çay içelim benim çok mühendis tanıdığım var orada iyi bilirimMerhaba öncelikle morelini bozmak istemiyorum, bende Eskişehir de havacılık sektöründe en iyi firmalardan birinde çalışıyorum. Arçelik Eskişehir şartlarında en iyi çalışılacak 5-6 firmadan biri fakat devamlı sozlesmeli alım yapıp kadroya alımları 2-3 kişiyle sınırlandiriyor. Genelde de bunlar tahmin edeceğiniz üzere torpil üzerine .. yinede işinize sahip çıkıp kendinizi fark ettirirseniz mutlaka bir şekilde dikkat çekersiniz diye düşünüyorum. Herşey gönlünce olsun.
Bant 2 de knk I bölümünde biraz sakin gibi henüz işe daha bugün başlayacazKanka ben 2024 de girmiştim boyahanede çalıştım 28 k maaşım vardı sen hangi banttasın bant 1 büyük ihtimalle
Bundan önce mobilya fabrikasındaydım adamlar resmen hamal arıyorlar engelli olmama rağmen resmen her eyşayı taşıttırıyorlar herşeyi yaptırıyorlar para az, ikramiye yok, erzak yardımı yok, yan hakları yok işe gitmezsen 1'e 1.5 dan fazla kesiyorlar resmen eziyorlardı.Beylikduzu Arcelik TV fabrikasında 21 yıl çalıştım.
Fabrika Çerkezköye taşındı diye ayrılmak zorunda kaldım. Koç Ailesinde çalış sırtın yere gelmez. Herşeyin mükemmel olur dostum. Hakkının fazlasını veren Türkiye de çalışabilecek en iyi 3 un arasındadır
Hayırlısı olsunBant 2 de knk I bölümünde biraz sakin gibi henüz işe daha bugün başlayacaz
Kral çok ilginç instagramda sen karşıma çıktın sanırım sezer mi isimBant 2 de knk I bölümünde biraz sakin gibi henüz işe daha bugün başlayacaz
Her masada varsın dosthava ikmaldeysen yarın bi çay içelim benim çok mühendis tanıdığım var orada iyi bilirim
Oranın içini biz yaptıkÇerkez köydekine bikere gittim güze fabrika disiplinli çok
Hayır instagram da paylaşmadım Facebook'ta paylaştım ismim sezer değilKral çok ilginç instagramda sen karşıma çıktın sanırım sezer mi isim
Tamam kralHayır instagram da paylaşmadım Facebook'ta paylaştım ismim sezer değil