Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Aresbet & YesdoWallet 100 TL Hediye Kazandınız

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,563
2,068
113
Birmis
Aresbet & YesdoWallet 100 TL Hediye Kazandınız​
Merhaba,
Aresbet üzerinden YesodWallet hesabı açan üyelerimize özel fırsat başladı!
Aresbet hesabınız üzerinden YesodWallet hesabınızı oluşturun, 100₺ YesodWallet bakiyesi kazanın.
Kampanyadan yararlanmak için:
Aresbet hesabınıza giriş yapın.
YesodWallet hesabınızı oluşturun.
Hesabınızı oluşturduktan sonra Canlı Destek hattımıza bağlanarak kampanya katılım talebinizi iletin.
Kontrol sonrası 100₺ YesodWallet bakiyeniz hesabınıza tanımlansın.
Bu fırsatla işlemlerinizi daha hızlı, kolay ve güvenli şekilde gerçekleştirebilirsiniz.
Hemen Aresbet’e giriş yapın, YesodWallet hesabınızı oluşturun ve 100₺ bakiye hediyenizi alın!
Aresbet Ekibi
Kazancın adresi Aresbet

Bitmiş katilmayin

beybileyt66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,137
609
113
Aresbet & YesdoWallet 100 TL Hediye Kazandınız​
Merhaba,
Aresbet üzerinden YesodWallet hesabı açan üyelerimize özel fırsat başladı!
Aresbet hesabınız üzerinden YesodWallet hesabınızı oluşturun, 100₺ YesodWallet bakiyesi kazanın.
Kampanyadan yararlanmak için:
Aresbet hesabınıza giriş yapın.
YesodWallet hesabınızı oluşturun.
Hesabınızı oluşturduktan sonra Canlı Destek hattımıza bağlanarak kampanya katılım talebinizi iletin.
Kontrol sonrası 100₺ YesodWallet bakiyeniz hesabınıza tanımlansın.
Bu fırsatla işlemlerinizi daha hızlı, kolay ve güvenli şekilde gerçekleştirebilirsiniz.
Hemen Aresbet’e giriş yapın, YesodWallet hesabınızı oluşturun ve 100₺ bakiye hediyenizi alın!
Aresbet Ekibi
Kazancın adresi Aresbet

Ben tumbetten tumkasa hesabı açmıştim oda veriyor 100 lirayı 3.5k yaptım

Volkanfb

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,520
576
113
Allah bu sitenin belasını versin
Dün talep oluşturdum bugün bi sordum furkan582 isimli hesabınızda faydalandığınız için tekrardan ekleme yapılmıyor yok çoklu hesap falan bi şeyler vızırdadı direkt sekmeyi kapattım

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
74,320
39,477
113
Özbekistan'a Bak zorla gol attırdılar üç buçuk altı aldık 90 + 11'de 3 1 yaptı ya Böyle bir şey olamaz ya yine sabah sabah tersimizden kalktık

mahmudu76

Şair
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
792
290
63
Özbekistan'a Bak zorla gol attırdılar üç buçuk altı aldık 90 + 11'de 3 1 yaptı ya Böyle bir şey olamaz ya yine sabah sabah tersimizden kalktık
zorla mi, la murom maçı izledim ozbekistan net 2 gol kaçırdı heleki o son direkt efsaneydi

mahmudu76

Şair
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
792
290
63
90+5 verdi 90 11 de gol attı Nasıl oluyor bu
adamlar aşırı oyunu soğutuyorlar bir yerde ya. tam azim hırs çıktı diyorsun biri ortaya bir şey katıyor 90+8 verdi. tamam 11 e uzadı ama zaten 7. dakikadan 9 a kadar resmen sevinc gösterisi yaptılar