Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Arjantin Maçı

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,465
3,834
113
Bazıları koltukların ve mobilyaların anasını ağlatıyor. Seninki uysalmış

Bazıları o kadar şerefsiz ki gözlerinin içine içine bakıp kahve fincanını ittirip düşürmekten haz alıyor :)

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,270
3,246
113
Bazıları koltukların ve mobilyaların anasını ağlatıyor. Seninki uysalmış

Bazıları o kadar şerefsiz ki gözlerinin içine içine bakıp kahve fincanını ittirip düşürmekten haz alıyor :)
Kedi köpek hiç sevmem hatta gördümmü yolumu degişirim

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,465
3,834
113
Kedi köpek hiç sevmem hatta gördümmü yolumu degişirim
Ben kedilere bayılıyorum ama evde bakmak ne kadar doğru bilmiyorum. Doğası gereği tırnaklarını sürekli biryerlere sürtüp sivrileştirmeye çalışıyor. Tüm koltuk ve mobilya takımlarının anasını ağlatabilir. Ayrıca havada sürekli tüyler uçuşuyor. Hele evde bebek varsa bu daha da tehlikeli bir durum

Bir kedi sahiplenmeden önce bunların düşünülmesi gerekiyor. Sonra alıp bir süre sonra sokağa atıyorlar hayvancıkları

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,556
28,177
113
38 yaşında Messi kaldırmış geliyor

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,270
3,246
113
Ben kedilere bayılıyorum ama evde bakmak ne kadar doğru bilmiyorum. Doğası gereği tırnaklarını sürekli biryerlere sürtüp sivrileştirmeye çalışıyor. Tüm koltuk ve mobilya takımlarının anasını ağlatabilir. Ayrıca havada sürekli tüyler uçuşuyor. Hele evde bebek varsa bu daha da tehlikeli bir durum

Bir kedi sahiplenmeden önce bunların düşünülmesi gerekiyor. Sonra alıp bir süre sonra sokağa atıyorlar hayvancıkları
Kedilerin bütün özelliklerini anlattın yani keşke kediye verdiginiz degeri biraz dine ve ilme verseydiniz