Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Arsenal Şampiyon

Ufukk08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,577
1,552
113
Biz ne kazandık peki arsenal şampiyon oldu diye kazanctan çok oynadığımız maçlarda cebimizden paradan olduk bide tebrik mi edelim bos is neyse saygı duymak lazım her insana
Biz korkağız aga ben dün arsenal maçına bakıyorudum 58 den sonra 3 şut çektiler düşmüş burnleye avaraj lazım üstelik he çektikleri 3 şutta isabetsiz dedim eğer bu maç 1-0 biterise kü bitecek yarın city puan kaybetmesee bende bişi bilmiyorum demiştim arkadaşa çünkü dünyaları yaktıklar dün kü maçta bunun bir cevabı olmalıydı ki citye 1.60 açmışlar 1.20 den yukarı olmamalı normalde ve sonuç :)) city de herkesi yaktı arsenalde kaybeden biz olduk korkmasak 1x çifte şans 2 ydi ev araba kasa vururduk

Yaritza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
920
292
63
Sosyal medya algısı ne kadar kötü bir şey okuduğun şeyi hiç sorgulamadan kabul ediyorsun.

Bu sezon ligde Arsenal ve Aston Villa'nın 19'ar, City ve Liverpool'unsa 23'er maçı üst bitmiş. Arada Arsenal'e "altçı" takım etiketi yapıştıracak kadar fark yok. Üstelik City ŞL'den son 16 turunda elendi yani Arsenal'e kıyasla 4 tane yıpratıcı maçı oynamadı.

Arsenal sezon boyunca 69 gol atarken Aston Villa 54, United 66, Liverpool 62 gol atmış. Sadece City 76 golle grubun biraz önüne çıkmış onda da 27 golle açık ara gol kralı olan Haaland'a biraz paye verebiliriz.

İnsanlar Premier Lig'de 38 maç oynamakla Bundesliga'da 34 maç oynamanın aynı şey olduğunu sanıp; "Arsenal neden Bayern ya da PSG gibi oynamıyor" diyor ama ligler arasında müthiş bir kalite farkı var. Bayern ve PSG'nin oynadığı futbolun Premier Lig'de geçerliliği yok.