- 5,490
- 2,375
- 113
1200 kesti 750 daha var borçKredi kartı cok pis Bendede 2 tane var asgari ödeme süresi geçti para bekliyoz bulunca yatırıcaz inş
1200 kesti 750 daha var borçKredi kartı cok pis Bendede 2 tane var asgari ödeme süresi geçti para bekliyoz bulunca yatırıcaz inş
asgeri1200 kesti 750 daha var borç
ok hemşerimMasa tenisi devam edicez dost
Limiti kac kredi kartinin geri vermiyorkredi kartına gitti maas otomatik çekti kullabamiuozda
8000Limiti kac kredi kartinin geri vermiyor
Kredi kartı ödeme ile yatır katlayalım borçları temizleyelim hemen dost1200 kesti 750 daha var borç
daha 3 ay olmadiydi 2.Ayfi bu750 bulsam fill Çekicem8000
aagerisi full yatutilibca veriyor
kullandirmiyor denedim 750 yatirmsk lazim dahaKredi kartı ödeme ile yatır katlayalım borçları temizleyelim hemen dost
Len 5 binligin hakindan gelemedim. kumarci adamda 8 klik kartmi olur ode iptal ettir. Ocagina coker o senin8000
aagerisi full yatutilibca veriyor
nasil verdiler bende şaşırdımLen 5 binligin hakindan gelemedim. kumarci adamda 8 klik kartmi olur ode iptal ettir. Ocagina coker o senin
Nakit avans kullanıma kapanmıştır kartla bişey satın alabilirsin ben biliyorum o isleri kart alısverise acık ama nakit avans kullanamazsınkullandirmiyor denedim 750 yatirmsk lazim daha
1 mayistami aldin karti ziraat bazi musterilere kiyak gecti 1 mayista o yuzden diyorum🤣nasil verdiler bende şaşırdım
Altın al bozdurkullandirmiyor denedim 750 yatirmsk lazim daha
Aynen kredi kartiyla sekaya atin katlayin dost. Garip intihar etsinNakit avans kullanıma kapanmıştır kartla bişey satın alabilirsin ben biliyorum o isleri kart alısverise acık ama nakit avans kullanamazsın
aldirmiyor aga kısıtlı kısıtlıAltın al bozdur
Allah kolaylik versin hepimize total de 16 borç8 k dan bişey olmaz 25 k ziraatte 15 k enparada borç var öldürmeyen Allah öldürmez öderiz Bi şekilde garip sıkma, canını Ekli dosyayı görüntüle 115984
Amin dost sen şu kredi kartını yatırım işini hallet temizlenelim 2021 bize ugurlu gelcekAllah kolaylik versin hepimize total de 16 borç
Antidepresan kullaniyonmu dost8 k dan bişey olmaz 25 k ziraatte 15 k enparada borç var öldürmeyen Allah öldürmez öderiz Bi şekilde garip sıkma, canını Ekli dosyayı görüntüle 115984