- 8,409
- 10,709
- 113
Ben size dedim vurun diye siz hala azrailden medet umuyorsunuz 🤣🤣🤣🤣Tazmanyalar 2 dakikada 10 atmış bile keşke ona oynasaydın @ahmetcansarac61
Ben size dedim vurun diye siz hala azrailden medet umuyorsunuz 🤣🤣🤣🤣Tazmanyalar 2 dakikada 10 atmış bile keşke ona oynasaydın @ahmetcansarac61
La bir de -2.5 deo oynuyoruz 7 ye çıkıyor fark berabere bitiyor hep öyle oldu.Hatırlıyorum vardım o rollde ben de
Adam kırk yılın başında bize para atacaktı burnu bokun içinden çıkmadı maçın uzadı da uzadı 🤣Hatırlıyorum vardım o rollde ben de
Aklımdaydı da bu kupona uğursuzluk getirmesin dedimTazmanyalar 2 dakikada 10 atmış bile keşke ona oynasaydın @ahmetcansarac61
Senden 1 gün sonra da biri çeyrek 1 dedi 11 fark var 30 saniye de 13 0 seri yedi. Nasıl oluyo anlamıyorumLa bir de -2.5 deo oynuyoruz 7 ye çıkıyor fark berabere bitiyor hep öyle oldu.
+30 dur oAbre +20 çok rahat gidiyor
Matematik hocan kim artı 29 barem 123 te 🤣Abre +20 çok rahat gidiyor
Marleyden son ödül alanlardan biriyim çok şükür. Yakında sahalara dönecek inşallahAdam kırk yılın başında bize para atacaktı burnu bokun içinden çıkmadı maçın uzadı da uzadı 🤣
30 harbiden yanlış yazmışım+30 dur o
O skor yanlıştır bunlara 1xbettenkontrol edip oynayacksinSenden 1 gün sonra da biri çeyrek 1 dedi 11 fark var 30 saniye de 13 0 seri yedi. Nasıl oluyo anlamıyorum
Klavye hatası gshshdMatematik hocan kim artı 29 barem 123 te 🤣
Abra maçı bende gozukmuyorAbre +20 çok rahat gidiyor
Tamam kabul Allâh tan 2 ve 3 yan yana yoksa nasıl açıklama yapacaktın 🤣Klavye hatası gshshd
Yok bende açıkMaç ertelendi
Bonusları iyi olmasa betcolara katlanılmaz da işte mecbur oynuyoruzO skor yanlıştır bunlara 1xbettenkontrol edip oynayacksin