Dost mesela kendi internetini kapatıp wifi den baglanıyorsan ona bile ip diyorlar ilk defa bu sitede görüyorum bizde çekim verdik 2 saati geçti hala aynıHayatımda ilk defa siteye üye oldum kendi TC kimlik numaram ve adım soyadım ile yatırım yaptım 250 ye 250 almak için ip dediler vermediler şaka gibi
Benim 8 saati geçtiArkadaşlar çekimi gelen varmı? Benim 3 saat oldu beklemeye aldılar.
Benimde 3 saat oldu onay bile vermemiş Lee desteğe bağlanıyorum sıra yok hızlandırılması için iletildi diyor robot gibiArkadaşlar çekimi gelen varmı? Benim 3 saat oldu beklemeye aldılar.
Yandık desene nerden bulaştık bunlaraBenim 8 saati geçti
Hiç sorma çekim hızını hadi neyse idare ederiz ama bonusuda vermediler ıp diye birşey diyip. Ben bonus var diye üye oldum yatırım yaptım. Yoksa kendi sitemde 10 20 dakikayı geçmiyor çekimYandık desene nerden bulaştık bunlara
Bana bonusu eklediler işte dediğim gibi 3 saati geçti beklemeye almışlar umarım herkesin parasını öderler. Çekim süresi çoğu sitede 15 20 dakka ya 8 saat ne demek.Hiç sorma çekim hızını hadi neyse idare ederiz ama bonusuda vermediler ıp diye birşey diyip. Ben bonus var diye üye oldum yatırım yaptım. Yoksa kendi sitemde 10 20 dakikayı geçmiyor çekim
Anlamadım ne yapıyorlar ama çok yavaşlar o kesin. 8 saat 41 dakka oldu beklemede halaBana bonusu eklediler işte dediğim gibi 3 saati geçti beklemeye almışlar umarım herkesin parasını öderler. Çekim süresi çoğu sitede 15 20 dakka ya 8 saat ne demek.