Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Baikal1 / Gece Kuponu

Kupon Miktarı
1000
Kupon Oranı
2.352

Murat4343

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,268
2,516
113
adama ozelden yazıp darlamayın 1k basmıs kaybetse kımsenın aklına gelmez rısk alıyo kazanıyo dagıtıyoda zaten
O degilde kardesim senin bu tavrin uzucu .ben para istemedim ama isteyen varsada rencide etme insanlari bosver.baikal cevap vermez olur biter.beklenti icinde olan varsada anlasin iste her kuponda ortakligi olmadigini

Yazlık

...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,509
10,253
113
ben hıc oyle dostlar gormedım dost parayı alamadımı herkes bana atmıcan mı dıye yazıyo ozelden sankı kolundan tutup gel buraya takıp et demısler bu ısler boyle yok ben az takıp ettım ben cok takıp ettım yemıyo bunlar
Reis bana mı yazdın bunu ya ben şakasına yazıyorum kusurata talibim diye aramızda bisey oldu o da bana yazıyor 😅

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,575
100,117
113
O degilde kardesim senin bu tavrin uzucu .ben para istemedim ama isteyen varsada rencide etme insanlari bosver.baikal cevap vermez olur biter.beklenti icinde olan varsada anlasin iste her kuponda ortakligi olmadigini
dostum uzucu falan degıl herkes her seyın farkında olcak ben burda 10larca etkınlık yaptım arkadaslar yaptı kımın ne ıcın takıldıgını bılıyorum burda senı tanımam etmem ama durum dm atcaz dıyosun adam bana atmıcan mı dıye yazıyo 10 kısıye atıyo bı tanesı bana neden atmadın kahpe dıyo degısık degısık herkes hasta 100 kısıde 5 tane adam bulamazsın

Murat4343

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,268
2,516
113
dostum uzucu falan degıl herkes her seyın farkında olcak ben burda 10larca etkınlık yaptım arkadaslar yaptı kımın ne ıcın takıldıgını bılıyorum burda senı tanımam etmem ama durum dm atcaz dıyosun adam bana atmıcan mı dıye yazıyo 10 kısıye atıyo bı tanesı bana neden atmadın kahpe dıyo degısık degısık herkes hasta 100 kısıde 5 tane adam bulamazsın
Her zaman cikar kanka oyleleri bosver soylesende uyarsanda yapacaklar bosveeeer

Yazlık

...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,509
10,253
113
Payfixe 37 TL Para Attık Geçmedi Bi Voleybol oynayalım dedik içimizde kaldı

Yoksul12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
279
176
43
Erhan dost zararın kendine sen ne dersen de bu hep olacak takılmicaksın Gül geç

Yoksul12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
279
176
43
Bu saatte genelde yapıyor PayFix
Mefete yapmıştı bana bi ara 200 tl çöp oldu ilgilenmediler bile ne mail dönüyorlar ne tel açıyorlar sonunda bağlandım telde adam sakız çiğniyor altındada karı herhalde zevkle konuşuyor rahat rahat ben BİŞEY yapamam atmasaydın dedi kapattı dahada tövbe işim olmuyor MEFETE ile