Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Barrios / Kasa 1k Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,555
25,697
113
Herkes para vuruyor tahirim biz niye hala burdayiz
Valla moralim aşırı bozuk 3 gündür ne oynasam spor slot aviator bonus 1tl üstüne çıkmıyor geldi mi üst üste geliyor aşırı tav oluyorum telefonun ekran kilidi açma tuşu bozuldu ss almıyor ekranı açmak için şarja takıp çıkarıyorum kırıcam en son kurtulacam kendimi *ikesim geliyor sonumuz hayır olsun

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,337
32,991
113
Valla moralim aşırı bozuk 3 gündür ne oynasam spor slot aviator bonus 1tl üstüne çıkmıyor geldi mi üst üste geliyor aşırı tav oluyorum telefonun ekran kilidi açma tuşu bozuldu ss almıyor ekranı açmak için şarja takıp çıkarıyorum kırıcam en son kurtulacam kendimi *ikesim geliyor sonumuz hayır olsun
Öyle olur hep zaten ya geldi mi üst üste gelir aq bı yerde kırılır sıkma canını

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,630
37,692
113
Son kısıma yardımcı oluruz da kanka açma kapama ısını parmak ızıyle yap benımkıde bozuk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...