bol şans@Aktas25 dosta teşekkürler kasanın yarısi onun
1 kişiye rol actiririz
Sovabete atacaksan takip edelim@Aktas25 dosta teşekkürler kasanın yarısi onun
1 kişiye rol actiririz
Tebrikler @AllanSaintMaximinBol şans @Aktas25
Kısmeden almıyorum vermıyorum sezonu bıtmıs hayırlı olsun bolsans@Aktas25 dosta teşekkürler kasanın yarısi onun
1 kişiye rol actiririz
Bol şanslar@Aktas25 dosta teşekkürler kasanın yarısi onun
1 kişiye rol actiririz
Herkes para vuruyor tahirim biz niye hala burdayizTebrikler @AllanSaintMaximin
Valla moralim aşırı bozuk 3 gündür ne oynasam spor slot aviator bonus 1tl üstüne çıkmıyor geldi mi üst üste geliyor aşırı tav oluyorum telefonun ekran kilidi açma tuşu bozuldu ss almıyor ekranı açmak için şarja takıp çıkarıyorum kırıcam en son kurtulacam kendimi *ikesim geliyor sonumuz hayır olsunHerkes para vuruyor tahirim biz niye hala burdayiz
Roşhat Bol şanslarin olsun kral @sinansrml63@Aktas25 dosta teşekkürler kasanın yarısi onun
1 kişiye rol actiririz
Öyle olur hep zaten ya geldi mi üst üste gelir aq bı yerde kırılır sıkma canınıValla moralim aşırı bozuk 3 gündür ne oynasam spor slot aviator bonus 1tl üstüne çıkmıyor geldi mi üst üste geliyor aşırı tav oluyorum telefonun ekran kilidi açma tuşu bozuldu ss almıyor ekranı açmak için şarja takıp çıkarıyorum kırıcam en son kurtulacam kendimi *ikesim geliyor sonumuz hayır olsun
Son kısıma yardımcı oluruz da kanka açma kapama ısını parmak ızıyle yap benımkıde bozukValla moralim aşırı bozuk 3 gündür ne oynasam spor slot aviator bonus 1tl üstüne çıkmıyor geldi mi üst üste geliyor aşırı tav oluyorum telefonun ekran kilidi açma tuşu bozuldu ss almıyor ekranı açmak için şarja takıp çıkarıyorum kırıcam en son kurtulacam kendimi *ikesim geliyor sonumuz hayır olsun
Öyle olucak farkındayım kanka bazen böyle regl haftalari oluyor sonra düzeliyor seviyom seniÖyle olur hep zaten ya geldi mi üst üste gelir aq bı yerde kırılır sıkma canını
Benim herhangi bir konuma gelip herhangi bir durumumu alintilama seni rezil ederim bak bu son uyarimKısmeden almıyorum vermıyorum sezonu bıtmıs hayırlı olsun bolsans
Android la tel tuş yok düğmeci misin hshdhdSon kısıma yardımcı oluruz da kanka açma kapama ısını parmak ızıyle yap benımkıde bozuk
Eyvallah kanka kış ayı iyi gelmedi bize aq yaz güzeldi yaÖyle olucak farkındayım kanka bazen böyle regl haftalari oluyor sonra düzeliyor seviyom seni![]()
Kımseden almıyorum kımseye vermıyorum demedın mı ıftıramı attım knk 🙏🙏Benim herhangi bir konuma gelip herhangi bir durumumu alintilama seni rezil ederim bak bu son uyarim