- 33,277
- 33,654
- 113
Yaptığım analizlere göre tahirin paraya ihtiyacı varBakkalcı görmesin diye eve arka mahalleden giriyon burda millete caka satıyon bırak bu şekilleri tahirim
Yaptığım analizlere göre tahirin paraya ihtiyacı varBakkalcı görmesin diye eve arka mahalleden giriyon burda millete caka satıyon bırak bu şekilleri tahirim
Ben borç yapmıyorum kardeşim çok acil bi durum olmadığı sürece 3 karton sigaram var evimde kişi kendinden mi biliyor ki işiBakkalcı görmesin diye eve arka mahalleden giriyon burda millete caka satıyon bırak bu şekilleri tahirim
İkasbete sinirliyim kardeşim sana değil 🤣@Losers ADASSSSSSSS 😡😡😡😡😡😡😡😡
Kişi illa kendinden bilmez işi. Çok klişe bu. Her yer örnek dolu. Bozulcaksan takılmayız bi daha kardeş. Tamam kızma.Ben borç yapmıyorum kardeşim çok acil bi durum olmadığı sürece 3 karton sigaram var evimde kişi kendinden mi biliyor ki işi
Nasıl uygunluk yokmus kardeşim kasları mı sıfırmıs sanki hisse istedn puahajİkasbet beni çok üzdü dost
Ekli dosyayı görüntüle 948429
Yok sizin paraya ihtiyacınız var konudakiler olarak belli hwhdhdYaptığım analizlere göre tahirin paraya ihtiyacı var
Benim huzura ihtiyacım varYok sizin paraya ihtiyacınız var konudakiler olarak belli hwhdhd
Birak bu işleri kavga edemem seninle tribini çekemem sonra kardeşimKişi illa kendinden bilmez işi. Çok klişe bu. Her yer örnek dolu. Bozulcaksan takılmayız bi daha kardeş. Tamam kızma.
Yav bir kere 1k yatırdım 16 k çektim herifler düşman oldu bana ben bakiye yuklemedikce yatirmiuom onlarda eklemiyor dur bakalım psusjssxNasıl uygunluk yokmus kardeşim kasları mı sıfırmıs sanki hisse istedn puahaj
Uza.Birak bu işleri kavga edemem seninle tribini çekemem sonra kardeşim
Allah kalbini genisletsin seninde iyi değil durumun belliBenim huzura ihtiyacım var