- 24,087
- 25,101
- 113
100 kusur k bakiyeyi silmiş kayıp bonusundaNe oldu biz gormedik
100 kusur k bakiyeyi silmiş kayıp bonusundaNe oldu biz gormedik
Tebrikler ikramiye kazandınız 🤣🤣Az sonra bir etkinlik gelebilir hazır mısınız kızlar 😂
Sende çorba birk yazıyorsun dedim ben senin yerine utandım birazda sen benim yerime uyan dedim puahhaBen utandım şu mesajından
Abooo yazık olmuş la abi kimin bilgin varmi100 kusur k bakiyeyi silmiş kayıp bonusunda
Ben çok bilgiliyimde hızlı değilim yamyamsporlar kadar elendim bile tebrikler kazancın içinKuponu aldım zaten şu anda iyi gidiyor wonlarsak ödüllü bir soru atacağım konuda dur bakalım devre arasında görüşürüz 😄
Uyan ey gözlerim gafletten uyanSende çorba birk yazıyorsun dedim ben senin yerine utandım birazda sen benim yerime uyan dedim puahha
@azalea diye bi dostunAbooo yazık olmuş la abi kimin bilgin varmi
Olm sen olsan 100 liraya okey dersin biraz kafan çalışsın yaSende çorba birk yazıyorsun dedim ben senin yerine utandım birazda sen benim yerime uyan dedim puahha
Ağa ben onlardan çok yöneticilere takıldım..hepimizin yorumunu silmisler konuyu da kapatmışlar böyle bişey var mı? Bizim sayemizde binlerce lira sponsorluk alıyorlar. En ufak sıkıntıda bize böyle 2. Sınıf muamelesi cekemezler kusura bakmasınlar banliyorlarsa da banlasinlarBu saatten sonra yat alırlar beklesinler
Kardeşim ben utanma duygusunu bırakmayı düşünüyorum ne dersinBen utandım şu mesajından
Bosver dost olan olmuş artık bizde bu saatten sonra o siteyi kara listeye ekledikAbooo yazık olmuş la abi kimin bilgin varmi
Senin gibi yalan soylemim bak ben sana ne dedim bana ölüm demedimmi sen beynin basmiyormuOlm sen olsan 100 liraya okey dersin biraz kafan çalışsın ya
Raporladim seni dost görüşürüzAğa ben onlardan çok yöneticilere takıldım..hepimizin yorumunu silmisler konuyu da kapatmışlar böyle bişey var mı? Bizim sayemizde binlerce lira sponsorluk alıyorlar. En ufak sıkıntıda bize böyle 2. Sınıf muamelesi cekemezler kusura bakmasınlar banliyorlarsa da banlasinlar
Haklısın abiBosver dost olan olmuş artık bizde bu saatten sonra o siteyi kara listeye ekledik
Biri tercüme etsin şunuSenin gibi yalan soylemim bak ben sana ne dedim bana ölüm demedimmi sen beynin basmiyormu
Çok merak ettim şimdi yav o kisiyiAğa ben onlardan çok yöneticilere takıldım..hepimizin yorumunu silmisler konuyu da kapatmışlar böyle bişey var mı? Bizim sayemizde binlerce lira sponsorluk alıyorlar. En ufak sıkıntıda bize böyle 2. Sınıf muamelesi cekemezler kusura bakmasınlar banliyorlarsa da banlasinlar
Sen yine anlaman tercüme etmeyin buna puhahaBiri tercüme etsin şunu
Hala bırakmaman hata kardesımKardeşim ben utanma duygusunu bırakmayı düşünüyorum ne dersin
Senle beni kafese koysalar çok güzel olur vallaBiri tercüme etsin şunu
Yav dedik ya okumuyon mu @azalea Diye bi arkadaşÇok merak ettim şimdi yav o kisiyi