- 24,087
- 25,100
- 113
Kümese koyalım horoz dövüşüSenle beni kafese koysalar çok güzel olur valla
Kümese koyalım horoz dövüşüSenle beni kafese koysalar çok güzel olur valla
Yetim babası eşrefin neredeSen yine anlaman tercüme etmeyin buna puhaha
Allanada biraktir sana zahmet beyfendiKardeşim ben utanma duygusunu bırakmayı düşünüyorum ne dersin
Nedicin paramı dilenicinYetim babası eşrefin nerede
Bütün tuşlara basicam az kaldı İstanbul daki teyzemin kızlarını falan aricam hahdhsHala bırakmaman hata kardesım
Senden önce Metin raporlamistirRaporladim seni dost görüşürüz
19 yaşında birini dovecek kadar kendimi küçük düşürecek biri değilimSenle beni kafese koysalar çok güzel olur valla
Bunla yeterli bir yere girimKümese koyalım horoz dövüşü
Abi resat bunu daha önce defalarca dedi sponsor ve ya değil hiç bir sitenin güveni yok suan jojo holi tumbet sitelerini çıkariyorum onun dışında hiç bir siteye guven olmaz bide en komik olan da kafalarına göre kural çıkarmaları dun nesineden 2 3 kupon yaptın oranları gordun yasal da adam akilli oran olmuş olsa bizim ne isimiz olur bu sitelerde hep devlet yüzünden bu sitelere muhtaç oluyoruzAğa ben onlardan çok yöneticilere takıldım..hepimizin yorumunu silmisler konuyu da kapatmışlar böyle bişey var mı? Bizim sayemizde binlerce lira sponsorluk alıyorlar. En ufak sıkıntıda bize böyle 2. Sınıf muamelesi cekemezler kusura bakmasınlar banliyorlarsa da banlasinlar
Yemin ederim dovemem bak bu kadar büyük konusuyom19 yaşında birini dovecek kadar kendimi küçük düşürecek biri değilim
Tuvalete miSiz bu mesajı okurken ben çok uzaklarda olacağım herkesi Allah'a emanet ediyorum görüşmek üzere kendinize iyi bakın
O senin mesleğin kardesım mesleğin de gözümüz yokNedicin paramı dilenicin
Ne oldu Ferrari ne oldu Ferdi ne olduSiz bu mesajı okurken ben çok uzaklarda olacağım herkesi Allah'a emanet ediyorum görüşmek üzere kendinize iyi bakın
İbranice yazıyor dost çözemedim.Biri tercüme etsin şunu
Evet dovemezsinYemin ederim dovemem bak bu kadar büyük konusuyom
Yok knk sen daha iyi yaparsın puahhaO senin mesleğin kardesım mesleğin de gözümüz yok
TM sensin tamam dev aynası puahhaEvet dovemezsin
Yazık olmuş ben olsam cildiririmYav dedik ya okumuyon mu @azalea Diye bi arkadaş
Kardeş gidiyorsan git artık sende bi gidemedinSiz bu mesajı okurken ben çok uzaklarda olacağım herkesi Allah'a emanet ediyorum görüşmek üzere kendinize iyi bakın