- 9,291
- 13,362
- 113
Metin bana yanlış yapmaz dost semtini biliyorum onun. Bağcılar çocuğuyum yerim onuSenden önce Metin raporlamistir
Metin bana yanlış yapmaz dost semtini biliyorum onun. Bağcılar çocuğuyum yerim onuSenden önce Metin raporlamistir
Adam içini döküyor sen niye karisiyon sanane puahahKardeş gidiyorsan git artık sende bi gidemedin
La ne diyon sende bokunu cikarma alan baban yaşında puaahAdam içini döküyor sen niye karisiyon sanane puahah
Abi baban yaşında nasıl kelimeLa ne diyon sende bokunu cikarma alan baban yaşında puaah
Kendi de bana bulaşmasın ozamanLa ne diyon sende bokunu cikarma alan baban yaşında puaah
Büyük yasi dost esprinin de bir dozu varAbi baban yaşında nasıl kelime
Kaptın mı çorba parasını yüzün gülüyor köftehorAdam içini döküyor sen niye karisiyon sanane puahah
Ozaman kendide bana bulasmasinBüyük yasi dost esprinin de bir dozu var
Sana da atimmi karnın doysun puaahaKaptın mı çorba parasını yüzün gülüyor köftehor
Cevabı yaz bize wp den de hemen buraya yazalımKuponu aldım zaten şu anda iyi gidiyor wonlarsak ödüllü bir soru atacağım konuda dur bakalım devre arasında görüşürüz 😄
Metin hocam a şeytan bile pabuçlarinı çıkarıp öyle yorum yapıyor.Metin bana yanlış yapmaz dost semtini biliyorum onun. Bağcılar çocuğuyum yerim onu
Tm ban yeme bari yoksa özleriz seniOzaman kendide bana bulasmasin
Dunku mac kg olur eniste puaqhCevabı yaz bize wp den de hemen buraya yazalım
Cebimde her zaman para var benim sen herkesi kendin gibi aç sefil mi sanıyonSana da atimmi karnın doysun puaaha
Harcarim onu. Son zamanlarda çok kilo aldı zaten zurna dürüm yemekten. Bir hile hurda yapmazsa eğer 😂Metin hocam a şeytan bile pabuçlarinı çıkarıp öyle yorum yapıyor.
Takım 4. Son 2 maçta 9 gol attı biz oynadık süpriz çıktı 3-0 yenildiDunku mac kg olur eniste puaqh
Maçı kesin baskonia kızıl Yıldız iy üstCevabı yaz bize wp den de hemen buraya yazalım
Pandik atabilir dikkat etHarcarim onu. Son zamanlarda çok kilo aldı zaten zurna dürüm yemekten. Bir hile hurda yapmazsa eğer 😂
Forum tarihinde Metinin tartısmadigi tek adamsın dost helal olsunHarcarim onu. Son zamanlarda çok kilo aldı zaten zurna dürüm yemekten. Bir hile hurda yapmazsa eğer 😂
Senleben baş edemem senin cevabını hocamız versinCebimde her zaman para var benim sen herkesi kendin gibi aç sefil mi sanıyon