- 49,330
- 54,138
- 113
Cekilis konusu acmis adam zaten çok zekisin dost pauah
Cekilis konusu acmis adam zaten çok zekisin dost pauah
Dini soru sorar o çok dindardır Arif efendi alır parayı
Harbimi benim de bilgim var pauahDini soru sorar o çok dindardır Arif efendi alır parayı
Ne alaka şimdi o tırnağın uzamış kes once
Bildirim geldi metinin adı geçti elim ayağım titriyorForum tarihinde Metinin tartısmadigi tek adamsın dost helal olsun
Soru gelir gelmez diğer taraftan dürt beni 😂 öğretmen adamız bilemicemiz soru yok elhamdulillahCekilis konusu acmis adam zaten çok zekisin dost pauah
Yalan konuşmuyorum demek o herkesi kendin gibi yalancı sanma demek hadi uzatma daha işine bakNe alaka şimdi o tırnağın uzamış kes once
Parayla imanin kimde olduğu belli olmaz demişler enişte 😂Dini soru sorar o çok dindardır Arif efendi alır parayı
Param var diyoNe alaka şimdi o tırnağın uzamış kes once
Ula senden büyük yalancimi var benle muhattap olma puahhaYalan konuşmuyorum demek o herkesi kendin gibi yalancı sanma demek hadi uzatma daha işine bak
Üçkatçı her zaman üçkatçıdırForum tarihinde Metinin tartısmadigi tek adamsın dost helal olsun
Parası olsa ne yazar sana rol açtırsın görek puhahaParam var diyo
Üçkağıtçı ayri da forumda herkesi birbirine kırdıran tek adamdirÜçkatçı her zaman üçkatçıdır
Kardeşim geçen gün 500 ü kapmışsınBildirim geldi metinin adı geçti elim ayağım titriyor
Kanka öyle diyoz da şaka Maka yiğidi öldürmeyin hakkını vereyim. Ara ara bana dmden IBAN istediği zamanlar da oldu. Kazandığı zaman gördüğü de oluyor valla bazen 😂Üçkağıtçı ayri da forumda herkesi birbirine kırdıran tek adamdir
Ahmet durun da iki muhabbet edelim satasmayin birbirinize yeterParası olsa ne yazar sana rol açtırsın görek puhaha
Allah @LordVoldemort gibi müminlerin sayisini arttirsin.Dini soru sorar o çok dindardır Arif efendi alır parayı
Cok mübarek adamsin vallahiKanka öyle diyoz da şaka Maka yiğidi öldürmeyin hakkını vereyim. Ara ara bana dmden IBAN istediği zamanlar da oldu. Kazandığı zaman gördüğü de oluyor valla bazen 😂
TmAhmet durun da iki muhabbet edelim satasmayin birbirinize yeter