- 21,502
- 6,809
- 113
Sümüklerden😂😂dm kutusunu girip inceledim kurtaran diye biri gerçekten de yok bende adam herkese yazıyor mu ki
kim bu dolandırıcı mı
Sümüklerden😂😂dm kutusunu girip inceledim kurtaran diye biri gerçekten de yok bende adam herkese yazıyor mu ki
kim bu dolandırıcı mı
Sana sadece şunu soylim losers e 500 lira rol parası atti loser 2 adim atti rolu başarılı oldu direk loser e yazdi ben battim para atsana bana diye puaahdm kutusunu girip inceledim kurtaran diye biri gerçekten de yok bende adam herkese yazıyor mu ki
kim bu dolandırıcı mı
Değil ama şöyle diyeyim sana yazdi sigara parası istedi diyelim, sende bunun Dm sini 25 dk sonra gördün. Tam cevap yazıp cevap vereceksin bide ne göresin ana sayfada? Kurtaran 6k roldm kutusunu girip inceledim kurtaran diye biri gerçekten de yok bende adam herkese yazıyor mu ki
kim bu dolandırıcı mı
Bi keresinde Sinanla tartistilar gidip Sinanin güneş yanığı gri renkli bi fotosunu paylaşmıştı, dostum beni bi gülme tuttu 😂 😂 😂Ben de muhattap olmuyorum zaten gereksiz biri
Şu en son ki miSana sadece şunu soylim losers e 500 lira rol parası atti loser 2 adim atti rolu başarılı oldu direk loser e yazdi ben battim para atsana bana diye puaah
Konu kilit😂😂Allah baskın var
Erhanin suçu valla nerden açtı yine bir konu adam saniyesinde burda olduKardesım hani burada sadece elit adamlar oluyordu
normal bu aradaSana sadece şunu soylim losers e 500 lira rol parası atti loser 2 adim atti rolu başarılı oldu direk loser e yazdi ben battim para atsana bana diye puaah
Konun çok mühim gaddarım Trumptan bahset anında açıklama gelir resmi kaynaklardan o derece.Erhanin suçu valla nerden açtı yine bir konu adam saniyesinde burda oldu
Biz yinede o domuzu karşımıza almayalım şeyhimKonun çok mühim gaddarım Trumptan bahset anında açıklama gelir resmi kaynaklardan o derece.
kurtaran niye profile jokey koymuşBiz yinede o domuzu karşımıza almayalım şeyhim
Domuza hakaret bile olur doğru diyorsun.Biz yinede o domuzu karşımıza almayalım şeyhim
Has ganyancılardan😂kurtaran niye profile jokey koymuş
Ganyancıymışkurtaran niye profile jokey koymuş
Kavurma yapmislardi o jokeyin altındaki atıkurtaran niye profile jokey koymuş