- 21,977
- 27,278
- 113
Kesim tarihi 15 ise son ödeme tarihi de 25 idirasgari kac tl acaba ayın 15i olarak kayıtlı galiba hesap kesim tarihi
Kesim tarihi 15 ise son ödeme tarihi de 25 idirasgari kac tl acaba ayın 15i olarak kayıtlı galiba hesap kesim tarihi
Jahwhshshsh 120k lik borcu milyon görünce kredi notun yerleri süpürünce Tahiri dinleseydim dersin
Acele etme bülten temiz makoboşver onu bunu yarın 20-24 k hesapta kumar parası bi 7-8k nakit cepte var. yarınlık idare eder bizi bu para. olası kayıp durumunda pazar maçlarını kaçırırız. akıllıca oynamam gerekiyor
benim acilen bi 170 daha koymam lazım amusnettenAltın bozup kartı ödemek gibi bir hata yapma. Millet sırf karlı diye kredi kartı ile altın alıp yastık altı yapıyor. Kart işi sıkıntı değil. Hiç bişey yamadigin Zaman bile gotur bir kartciya 6-7 k ya takla attırsin borca, yine 1 ay otelemis olursun. Ama altını yerine zor koyarsin bozarsan
Hala ortada benceSon 1.5 dakika o sayıları atmasaydilar kupon gitmişti
İlk per clipers 5 dakika da 20 atti en az 40 atar dedim çok boş döndüler 2 ceyregin basi aynı şekilde çok iyi başladılar ardından kurudular sonda mola aldılar çok güzel attılar 3 per belirleyici olacak 58 ustu atarlarsa gelir bakalim ne olacakHala ortada bence
adamsın @Erhan2121@EşrefTEK80 bu forumda kimseden tek kuruş almadan mümkün mertebe millete yardımcı oluyorsun konunu gördüm ban yemiştim konunda yazamadım ne bakıyorsun sen millete bosver
Reis benim konuda sen nasıl ban yedin ki ya. Çok garipler reis ya . Bundan sonra yapmam zaten . Atarım son kuponumu kupon gelirse 1 kişiye 1000₺ bitti gitti. Birinden daha 1 TL gönder demisligim yoktur kendi param ile kendimce oynarım. Adamlar rol kuralı yazmışlar 😀😀 sadece per oynanacak max 30 dk surecekmis roll. Konu sahibinin parasi çöp , ama takipcilerin emeği emekmis@EşrefTEK80 bu forumda kimseden tek kuruş almadan mümkün mertebe millete yardımcı oluyorsun konunu gördüm ban yemiştim konunda yazamadım ne bakıyorsun sen millete bosver
bu kurallar nerde yazıyorReis benim konuda sen nasıl ban yedin ki ya. Çok garipler reis ya . Bundan sonra yapmam zaten . Atarım son kuponumu kupon gelirse 1 kişiye 1000₺ bitti gitti. Birinden daha 1 TL gönder demisligim yoktur kendi param ile kendimce oynarım. Adamlar rol kuralı yazmışlar 😀😀 sadece per oynanacak max 30 dk surecekmis roll. Konu sahibinin parasi çöp , ama takipcilerin emeği emekmis
Forumun admını konu açınca onunda rolleri uzun sürüyor rol diye acele edip parayi çöpe atmanin anlami yok bastığın tutarlar 20 30k az parami dost millet 1 ay gidip o parayi kazanmak için çalışıyor forumda 100 bine aşkın uye var her kafadan bir ses çıkabilir umursamicaksin seni bilen biliyor takma kafana ac sen rolünu 2 gün sürsün takip eden eder etmeyen baska konuya gitsinReis benim konuda sen nasıl ban yedin ki ya. Çok garipler reis ya . Bundan sonra yapmam zaten . Atarım son kuponumu kupon gelirse 1 kişiye 1000₺ bitti gitti. Birinden daha 1 TL gönder demisligim yoktur kendi param ile kendimce oynarım. Adamlar rol kuralı yazmışlar 😀😀 sadece per oynanacak max 30 dk surecekmis roll. Konu sahibinin parasi çöp , ama takipcilerin emeği emekmis
Onlara lazca Asiliyi de sen altta asiliyiReis benim konuda sen nasıl ban yedin ki ya. Çok garipler reis ya . Bundan sonra yapmam zaten . Atarım son kuponumu kupon gelirse 1 kişiye 1000₺ bitti gitti. Birinden daha 1 TL gönder demisligim yoktur kendi param ile kendimce oynarım. Adamlar rol kuralı yazmışlar 😀😀 sadece per oynanacak max 30 dk surecekmis roll. Konu sahibinin parasi çöp , ama takipcilerin emeği emekmis
Mulayim vardi surekli konu acar millete yardım ederdi adami soğuttular forumdan daha da konu açmıyor sira esrefe geldi herhaladamsın @Erhan2121
biliyorum @KUMARBAZ1982 noldu onu kim soğuttu buradanMulayim vardi surekli konu acar millete yardım ederdi adami soğuttular forumdan daha da konu açmıyor sira esrefe geldi herhal