- 42,588
- 43,499
- 113
4,5 dakikada 2/4 attı üçlük
Bol bol deneyecek gibi
Bol bol deneyecek gibi
5 tane konu oldu ben nereye yazacağımı şaşırdım valla puaha
5 tane konu oldu ben nereye yazacağımı şaşırdım valla puaha
Tm cekilis konuları olsun sana haber ederizBol şans dost şu çekilişler de adımı göreyim artık ahahah
Kesene bereket dost umarım gelirGelirse sadece 3 kişiye ulaşabileceğim ilki sensin inşallah dost
Senın porter jr iyi başladıYaw dur senden önce yazacaktim maşallah eski aktif rol takip edenler gibisin dost hızına yetişemiyoruz puaha
Bugun 15 tane dener 15te 7 veya 6 isabet sağlar4,5 dakikada 2/4 attı üçlük
Bol bol deneyecek gibi
Çekim için yatırım bekliyor siteler battık 😁Tm cekilis konuları olsun sana haber ederiz
Yaw jokic sha ve porter suan aktif en iyi nba oyuncusu kimse bu portera gormuyormu valla bi tek benmi bu kadar koşuyorum adam da her şey var asist ribaund 3luk 2lik serbest savunma atletizm daha ne olsun dost puaahSenın porter jr iyi başladı
Tm sen takip et konu sahibi san özelden ulaşir dostum batani ayağa kaldırırız dhaa ölmedik puahwÇekim için yatırım bekliyor siteler battık 😁
Diğer 2 kişide ben ve ben 🤣🤣Gelirse sadece 3 kişiye ulaşabileceğim ilki sensin inşallah dost
Portise ne oynadınLan bu sexton ile portis ilk 5 oyuncusu değilmiş yattık aq
Böyle birşey olursa çok mutlu edersiniz takipteyim dost eyvallahTm sen takip et konu sahibi san özelden ulaşir dostum batani ayağa kaldırırız dhaa ölmedik puahw
Geçen ulaşmadığım 3 kişiye ulasacagim kuzen. Zaten yarısı sponsorunDiğer 2 kişide ben ve ben 🤣🤣
Kupon gelsinde gerisi kolay kuzenGelirse sadece 3 kişiye ulaşabileceğim ilki sensin inşallah dost
Ben geçenlerde sana ne dedim gördün demi puahaGeçen ulaşmadığım 3 kişiye ulasacagim kuzen. Zaten yarısı sponsorun