- 88,959
- 17,514
- 113
Rolle hadiBatuhan’ın para 100x oldu bi an😂😂
Rolle hadiBatuhan’ın para 100x oldu bi an😂😂
Olum bu ne lan maçları merak ettim atsana bana ne oynadığını tebrikler kanka. Biz iki maç yan yana koyamıyoz valla helal olsun
Konuya gel emremOlum bu ne lan maçları merak ettim atsana bana ne oynadığını tebrikler kanka. Biz iki maç yan yana koyamıyoz valla helal olsun
Bu nedir brocum tebrikler de şu oranin 10 da birini tutursam bayram ederim
1 2 kisiye atip sonra yok da olursun simdi senBeyler ödeme bekliyorum biliyorsunuz gece çekimleri uzun sürüyor gelince @ÖmerBaba dağıtım yapacak top onda kimsenin bir yere kaçtığı yok RELAX
Bizde 200₺ ödül bekliyoruz işte 😂😂
Geçen hafta 10 kisiden Iban isteyip 3 kisiye atti daha cok beklersin knk sen@Batuhan2525 kardeşim gelecek mi ödüller acaba merak ettim sadece
Atmasın atmasın puahahGeçen hafta 10 kisiden Iban isteyip 3 kisiye atti daha cok beklersin knk sen
Zorla kasiniyorsun bak bana yazma bulaşma demiştim demi huzurumuzu kaçırmaAtmasın atmasın puahah
Yani gece çekim geç geliyor dedi ama üç saat falan geçtiGeçen hafta 10 kisiden Iban isteyip 3 kisiye atti daha cok beklersin knk sen
1 2 tane yancisi da var sorunca avukati oluyorlar sen suçlu oluyorsun adama neden gondermedigini sorunca, o beklemenin sonu hic gelmiyor sov yapmayi seviyor arkadasYani gece çekim geç geliyor dedi ama üç saat falan geçti