- 5,015
- 2,528
- 113
Reis parayı basamayıp kazanamadıktan sonra neyi çekecezaslında hızları falan iyi limit şaşırttı beni de
Reis parayı basamayıp kazanamadıktan sonra neyi çekecezaslında hızları falan iyi limit şaşırttı beni de
Wipbet limit koyuyor dostum galabet iyidir ama en iyisi betmoonGalabet
Trendbet
Padişahbet
Wipbet
Bu 4 sitede çekimler idael sürede sorunda hiç yaşamadım ben ama limitlendirme konusu yaşayıp yaşamamnda garnti bireey söyliyemem
Hadi bol sanslarEkli dosyayı görüntüle 71788 Kupon geliyor4.kupon
BolsansEkli dosyayı görüntüle 71788 Kupon geliyor4.kupon
Bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 71788 Kupon geliyor4.kupon
Kardo ne zaman roll yapiyosun artik ev araba almışsındır sira roll deBol şanslar
bol şans kardeşimEkli dosyayı görüntüle 71788 Kupon geliyor4.kupon
Betmoonu daha deniyemedim kasam olamadıWipbet limit koyuyor dostum galabet iyidir ama en iyisi betmoon
Bunuda wonlatırız kardoEkli dosyayı görüntüle 71788 Kupon geliyor4.kupon
Bence suan piyasada ki en saglam site budur ama dedigin gibi bu ara bende oyleyim su isyerleri acilsa calismaya baslasakBetmoonu daha deniyemedim kasam olamadı
10tl etkinlik paraları ile 10tl atılan sitelerdeyim bu aralar
Yapicaz kardeş on kere tekrarlamaKardo ne zaman roll yapiyosun artik ev araba almışsındır sira roll de![]()
Yada diger umudumuz çekilişten çıkarsak 100tl flan yapıp çep harçlığımızı çıkarsak iyi olucakBence suan piyasada ki en saglam site budur ama dedigin gibi bu ara bende oyleyim su isyerleri acilsa calismaya baslasak
Olum papara alim limitin dolmus artik cekilislerden cika cikaYapicaz kardeş on kere tekrarlama