- 26,914
- 28,583
- 113
Tek maç yürü knka bırak şu kombin işlerini yahuOfff son anda geldi be şans yanımızdaydı arkadaşlar desteğiniz için çok teşekkür ederim
Tek maç yürü knka bırak şu kombin işlerini yahuOfff son anda geldi be şans yanımızdaydı arkadaşlar desteğiniz için çok teşekkür ederim
Durmak yok yola devam bu sinerjiyleOfff son anda geldi be şans yanımızdaydı arkadaşlar desteğiniz için çok teşekkür ederim
Dost sen takip edenlere dm den yaz . Şimdi sağır sultan bile dm ne yazar . @exalibur73 listeyi söylesin sanaArkadaşlar kasa 1170 oldu , canlıda fazla maç kalmadı , izniniz olursa bu parayı çekelim sizede çam sakızı bi kupon parası atayım payfix üzerinden , kabul ederseniz takip eden arkadaşlar özelden payfix numaralarını atabilirler
bencede dost dm yi sen atAslında iyi gidiyorken durmak tarzım değil ama hiç maç yok![]()
Haklisin dostDost sen takip edenlere dm den yaz . Şimdi sağır sultan bile dm ne yazar . @exalibur73 listeyi söylesin sana
kanka sana dm atamıyorum ben pek bilgimde yok sen atabilirmisinHaklisin dost
reis birde sana atamadım dmDost sen takip edenlere dm den yaz . Şimdi sağır sultan bile dm ne yazar . @exalibur73 listeyi söylesin sana
Yaziyorum dostkanka sana dm atamıyorum ben pek bilgimde yok sen atabilirmisin

Şansın varken devam edeydin keşke reis fresiz gidiyordunPara geldi arkadaşlar teşekkür ediyorum şimdi bakıyorum dm lere. Bu arada teşekkürler @Vbet Türkiye Ekli dosyayı görüntüle 209072
Ben mesaj yazaba kadar adamlar ödeme yapmış 🤣🤣Para geldi arkadaşlar teşekkür ediyorum şimdi bakıyorum dm lere. Bu arada teşekkürler @Vbet Türkiye Ekli dosyayı görüntüle 209072
bence eder dostarkadaşlar çekim yaptığım tutardan elektrik ve interneti ödeyip kalanı yine siteye atıcam , belki yine şans devam eder![]()
kanka başka zaman olsa hepsi gidecek olsa durmazdım ama faturalar kenardayken zorlamak olmazdıŞansın varken devam edeydin keşke reis fresiz gidiyordun
Bu vbetin bu huyunu seviyorum her nekadar 200 TL kayiba 2 TL frebet eklesede çekimi verdikten 1 dakka sonra hesapta 😀Para geldi arkadaşlar teşekkür ediyorum şimdi bakıyorum dm lere. Bu arada teşekkürler @Vbet Türkiye Ekli dosyayı görüntüle 209072