BAskana şikayet edeydin keşke memom hala böyle insanların forumda barinmasi ilginçSoruma cvp ver hirsizmiydin dolandiricmi?bi vukuat isleyip ortalikdan kaybolmustun simdi hic bisey yokmus gibi geri donmussun.buralarda barinabilirmisin sence?
Ensty hala foruma giriyor son gorulmesi dun aksamMemo bu kişi mI @Jamiryoo41 admine iletelim.
Birde @seznaz01 in dediği kişi @ENT
BAskana şikayet edeydin keşke memom hala böyle insanların forumda barinmasi ilginç
Kardeş tanımadığın adama niye atarsin kendin dagitaydjn ya.boyle.cok oldu bu forumda parayı alıp kaçıp giden.@ENSTY de yolldgım parayı 6 kişiye dagıtacak tı aldı kaçtı 20 gundur yok. Ama hergun foruma giryr
Ayıp ya valla.100 200 tl Içın kendilerini ne hale dusuruorlarEnsty hala foruma giriyor son gorulmesi dun aksam
Bnce ayip olan o adamin hala aramizda olmasiAyıp ya valla.100 200 tl Içın kendilerini ne hale dusuruorlar
Reis öncesinde yapmaz dedim inanamadım adam durumum yok dedi ekstradan para bile attım. Çekilişi Bn dagtrm dedi 5k küsür mesajı var eski üye nereden bileyim böyle olacagı I insanlar çiğ süt emmiş gerçektenKardeş tanımadığın adama niye atarsin kendin dagitaydjn ya.boyle.cok oldu bu forumda parayı alıp kaçıp giden.
Yönetime niye şikayet etmedin. Adam hala foruma.girior diosun birde
@Başkan bu duruma bnce açıklık gelsin bu tarz onursuzlar aramızda olmasınlar ((ENSTY))Ensty hala foruma giriyor son gorulmesi dun aksam