Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling bella / Kasa 3k Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,337
32,991
113
Bana karşı tavır almışlar sende varmisin bu çete içinde 😀
Benim çete ile mete ile işimiz olmaz kanka ben takılmam böyle şeylere burda herkes kumara devam ettiği sürece sigara parası aradığı günler bile olucak kimsenin boş yere g.tunun kalkmasına gerek yok o yüzden

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,630
37,692
113
Benim çete ile mete ile işimiz olmaz kanka ben takılmam böyle şeylere burda herkes kumara devam ettiği sürece sigara parası aradığı günler bile olucak kimsenin boş yere g.tunun kalkmasına gerek yok o yüzden
@AzraeL acısından bak kanka olaya paran var yıyemıyorsun allah sıfa versın allahım onu cennetıne alsın

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,457
29,750
113
Çok parasız da kaldık çok paramız da oldu hiç bir zaman değişmedim şu forumda muhabbetim olduğu kişilere karşı. Ama nankörlük diz boyu beni çok yanilttilar

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,221
7,479
113
Para gelir gider önemli olan karakterin değişmemesidir. bak bana yine bi sürü kişi kendi kendine bozulmuş triplere girmiş bana karşı haberimiz yok tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali adam yazmasa haberimiz yok bozuk attığından. Halbuki bu adamlara sadece faydamız dokunmuştur ama Kendi kendilerine bi hallere girmişler konuya yazınca haberim oluyor beyefendilere dönmemişim...🙂
Bu ara dağıtım yapmadın herkes sana küs 5-6 ay herkese dokunmuştursun ama kestinmi herkes küser bence sende artık kime ne vereceğini ve nasıl döneceğini hesaplayıp öyle dağıt

AzraeL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,409
10,709
113
Valla son kelimem budur herkesin çarşısı çilingir marketlere dönsün ✋

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...