- 14,553
- 11,369
- 113
23 Yıldır dikiş tutturamadığımız hayatta 30 dakikada yaptığımız kuponun tutmasını bekliyoruz.
GECENİZ GÜZEL OLSUN.
GECENİZ GÜZEL OLSUN.
Sorma dost tek maçtan yatan kupon dan gına geldi artık kafayı yiyecek duruma geldik iddaa resmen ile slot oyununa döndü23 Yıldır dikiş tutturamadığımız hayatta 30 dakikada yaptığımız kuponun tutmasını bekliyoruz.
GECENİZ GÜZEL OLSUN.
fenerden. 20k para gitti tek maca kaldik oda fener nediim ben bu fenere dost aglarmisin gulermisin.Sorma dost tek maçtan yatan kupon dan gına geldi artık kafayı yiyecek duruma geldik iddaa resmen ile slot oyununa döndü
Monaco ilk yarı kazansa 14k gelecekti olay şu kupon yatar ama arada bir tane de tutsa keşke sanki kuponlarin hepsi tek maçtan yatmaya ayarlanmış bir tane bilmem ne çocuğu takım çıkıp kuponu yatırıyorfenerden. 20k para gitti tek maca kaldik oda fener nediim ben bu fenere dost aglarmisin gulermisin.
Monaco ilk yarı kazansa 14k gelecekti olay şu kupon yatar ama arada bir tane de tutsa keşke sanki kuponlarin hepsi tek maçtan yatmaya ayarlanmış bir tane bilmem ne çocuğu takım çıkıp kuponu yatırıyor
Aynen sorma inter,barça,zalgiris,monaco bu dördünde ilk yarı kazanır oynadim tekten gitti eskiden 5 kupondan en az iki tane gelirdi şimdi seri şekilde hep tekten yatıyoruz düşmanımız gelse böyle ayarlayamaz3 maç yapınca 2 si tutuyor 4 yapınca 3 ü tutuyor