Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Beşiktaş'ta Gündem Uduokhai

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
129,479
91,581
113
33 maç oynamış takımımda koca senede 3 maçta gol yememişler bikaö videosuna baktım çokta bi espirisi yok daha iyisi bulunabilir almanya liginden stoper almak ne bilim adam gol yemeye alışmış colleyi mesela italyadan aldık savunmasıyla ünlü lig yıllarca orda oynamış ayağı yok ama olsun idare ederiz
İdare ederiz o da güzelmiş reis 😇

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,163
10,844
113
33 maç oynamış takımımda koca senede 3 maçta gol yememişler bikaö videosuna baktım çokta bi espirisi yok daha iyisi bulunabilir almanya liginden stoper almak ne bilim adam gol yemeye alışmış colleyi mesela italyadan aldık savunmasıyla ünlü lig yıllarca orda oynamış ayağı yok ama olsun idare ederiz
Lig olarak bakmak saçma takım olarak bakmak daha saçma bugün sen Alphonso Davies ide koysan Augsburg yine 30 maçta gol yer takımın genel çapı belli bireysel olarak uyum sağlayabilecek bir oyuncu zira dediğin gibi olsa masuaku premier lig oyuncusu ama ptt takımında tutunamaz olduğu taraf fulll otoban oluyor

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,264
25,866
113
Lig olarak bakmak saçma takım olarak bakmak daha saçma bugün sen Alphonso Davies ide koysan Augsburg yine 30 maçta gol yer takımın genel çapı belli bireysel olarak uyum sağlayabilecek bir oyuncu zira dediğin gibi olsa masuaku premier lig oyuncusu ama ptt takımında tutunamaz olduğu taraf fulll otoban oluyor
Beke destek beren kanat oyuncun yoksa istersen Marceloyu koy Carlos'u koy otoban olur adam sürekli 2ye 1 3e1 yakalandı son maçta ilk golde bariz bi pozisyon hatası vardı ama olumlu yönleride fazla hücüma katkısı çok fazla duran top kullaanbiliyo çizgiye inip orta açabiliyo ne bekler gördük savunmasıda 10/10 olsa zaten bizde işi olmazdı

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,264
25,866
113
Hocam ezbere cümleler bunlar oyuncu kafa topunda geçen sene ilk 3 de 1.90 üstü stoperler de oyun kurulumunda 2.sirada sahipsiz top almada 4.3 gibi iyi bir orana sahip boyu 1.93 civarı olmasına rağmen fuleli çok maçını izledim Marcelo apk2.0 sürümü gibi çok temiz transfer pasaport alman yaş 26 hocanın bizzat alın dediği oyuncu çok iyi iş yaptı yönetim bence
Gelirse görürüz necip keser onu

bayharborbutcher

i really hate that name
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,668
1,485
113
Ya baba bi stoper alacağız yada bunla colley arasında uçurum gibi fark yok gerekte yok
Sen futbol izledin mi hayatında kral

Ben Beşiktaşlı olmamama rağmen Beşiktaşı tebrik ediyorum, böyle bir oyuncu nasıl bir süper lige geliyor anlamadım
Bunu oyuncuyu almanın zor olması anlamında söylemiyorum, süper ligdeki boş takımlarımız normalde gidip 10 katı maliyetine yarısı kadar işe yaramayacak içi geçmiş "yıldız" getirirdi.
Uduokhai Beşiktaşta GVB'nin oynatmak istediği defans akışında sol stopere CUK diye oturuyor. Renan da potansiyel olarak ve aranan role uygun olarak çok iyi bir seçenekti, Beşiktaşın onunla ilgilenmesine de şaşırmıştım fakat olmadı ne yazık ki. Bence olmaması iyi olmuş ama, çünkü Uduokhai çok daha garanti bir seçim bence bu oyun tarzı için.

Ek olarak Beşiktaş'ın Renan, Emirhan, Ndour, Angelo tarzı oyuncularla da ilgilenmiş olması aşırı doğru bir yolda olduğunu gösteriyor, imrenerek bakıyorum açıkçası.

besiktaslitl

🧠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,212
3,524
113
Sen futbol izledin mi hayatında kral

Ben Beşiktaşlı olmamama rağmen Beşiktaşı tebrik ediyorum, böyle bir oyuncu nasıl bir süper lige geliyor anlamadım
Bunu oyuncuyu almanın zor olması anlamında söylemiyorum, süper ligdeki boş takımlarımız normalde gidip 10 katı maliyetine yarısı kadar işe yaramayacak içi geçmiş "yıldız" getirirdi.
Uduokhai Beşiktaşta GVB'nin oynatmak istediği defans akışında sol stopere CUK diye oturuyor. Renan da potansiyel olarak ve aranan role uygun olarak çok iyi bir seçenekti, Beşiktaşın onunla ilgilenmesine de şaşırmıştım fakat olmadı ne yazık ki. Bence olmaması iyi olmuş ama, çünkü Uduokhai çok daha garanti bir seçim bence bu oyun tarzı için.

Ek olarak Beşiktaş'ın Renan, Emirhan, Ndour, Angelo tarzı oyuncularla da ilgilenmiş olması aşırı doğru bir yolda olduğunu gösteriyor, imrenerek bakıyorum açıkçası.
32 yaşımdayım önce Beşiktaş sonra futbol hastasıyım kral bundesligayıda yakından takip ederim ancak benim görüşüm o ben daha çok hummel tarzı bir defansın paulista ile birlikte avrupanın en iyi savunmalarından birini kurarız diye düşünüyordum

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,763
1,189
113
Omar'dan kötüsünü zaten bulamıyız diyerek, alıyolar sanırım. Mantıklı transfer. Sigara kullanmayan 1.92 boylu tercihen askerliğini yapmış biri zaten daha kötü çıkmaz... YOL + YEMEK + SSK versinler olay tamam.

fkartal1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,160
2,087
113
Omar'dan kötüsünü zaten bulamıyız diyerek, alıyolar sanırım. Mantıklı transfer. Sigara kullanmayan 1.92 boylu tercihen askerliğini yapmış biri zaten daha kötü çıkmaz... YOL + YEMEK + SSK versinler olay tamam.
Bu yorumdan sonra bu konuya bir daha girmeme karari aldım zira yorum kalitesi magmaya indi saygılar

bayharborbutcher

i really hate that name
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,668
1,485
113
32 yaşımdayım önce Beşiktaş sonra futbol hastasıyım kral bundesligayıda yakından takip ederim ancak benim görüşüm o ben daha çok hummel tarzı bir defansın paulista ile birlikte avrupanın en iyi savunmalarından birini kurarız diye düşünüyordum
Tamam da aynı yanlışa düşüyorsun işte. Sen büyük takımız, toplu oyun oynuyoruz, paslı oyunla çıkmamız lazım, kurucu bir stoper lazım diye düşünüyorsun. Doğal olarak Hummels adı geçiyor çünkü Hummels dünya üzerindeki ayak kalitesi olarak sayılı stoperlerden biri. Fakat Beşiktaşın bir teknik direktörü var ve şu an oynamaya çalıştığı bir oyun var. Şu an GVB sol bekin kanatlaşacağı ve sağ bekle birlikte defans hattının üçleneceği bir oyun oynatıyor. Bu oyunda Paulista daha çok denge görevini görüp 1. bölgeden 2. bölgeye geçişi sağlarken (ısı haritası daha çok sahanın sağ-orta geri hatlarında yoğunlaşıyor), sol stoperin görevi daha çok dribblingle çıkmak ve 2. bölgeden 3. bölgeye geçişi sağlamak (ısı haritası daha çok sahanın sol-orta ileri hatlarında yoğunlaşıyor). Bunu en iyi yapabilecek adaylara Beşiktaş gündeminden isimleri örnek verirsek Uduokhai, Renan ve Hermoso ön plana çıkıyor. Bunlar arasından da fiziği ve dörtlü formasyonlara da uygunluğuyla bence en doğru aday Uduokhai. Taraftarların Beşiktaş'a yakışacağını düşündüğü isim/profil değil, hocanın oynatacağı oyuna uygun isim/profil transfer edilmel. Ve bence ismi geçenler ve şu anki pazarda alınabilecek oyuncular arasında Uduokhai direkt en iyisi. Bütün anlattığım oyun planına ek olarak şunu da belirteyim, tabii ki örnek verdiğin Hummels veya benzeri kurucu stoperlerin ayakları daha iyi, fakat oyuna uygun olarak örnek verdiğim isimlerin de (Uduokhai dahil) ayak kalitesi süper lig için gayet iyi, hatta çok iyi.

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,763
1,189
113
Bu yorumdan sonra bu konuya bir daha girmeme karari aldım zira yorum kalitesi magmaya indi saygılar
yorumun kalitesinden ziyade iki senedir yediğimiz gollere bakarsan daha faydalı olur senin için :D Ordan anlarsın savunmanın durumunu belki...