- 15,531
- 5,506
- 113
Gune iyi baslamadık 😃Dün yatmadım işte gece hala ayaktayım bir şey düşrürsem kıyacağım dışarıya kafamı kıracağım uyurum gündüz gece yine gelirim huyum bu öğrenin artık
Gune iyi baslamadık 😃Dün yatmadım işte gece hala ayaktayım bir şey düşrürsem kıyacağım dışarıya kafamı kıracağım uyurum gündüz gece yine gelirim huyum bu öğrenin artık
Bu çekiliş bir çıksa çok güzel olurVay be 😃 cekilişlerde olmamış hala 🤪
Cekilse sana çıkacak inanıyorum 😇Bu çekiliş bir çıksa çok güzel olur
Hayatta çıkmazCekilse sana çıkacak inanıyorum 😇
Odermi bu onaysız hesap demiş bana nasıl onayliycZHayatta çıkmaz
Yine bilinmedik aktif olmayana cıkar 😃 kural değişse bu çekiliş guzel olacak seneden seneye odul alyoz😃😃Hayatta çıkmaz
Vallahi ben mesaj da attım mesaja dönüş de yapmadılar en son 5 23 de çekim verdim öyle kaldıOdermi bu onaysız hesap demiş bana nasıl onayliycZ
Uzmanki gene brlli olmayan kidilere cikmisVallahi ben mesaj da attım mesaja dönüş de yapmadılar en son 5 23 de çekim verdim öyle kaldı
Bana ya da Gökhan'a çıkarsa ikimiz ortağız Gökhan'laYine bilinmedik aktif olmayana cıkar 😃 kural değişse bu çekiliş guzel olacak seneden seneye odul alyoz😃😃
İkimizde cikmadiBana ya da Gökhan'a çıkarsa ikimiz ortağız Gökhan'la
Bak yine 549 msj olana cıktı halkasız 😃Bana ya da Gökhan'a çıkarsa ikimiz ortağız Gökhan'la
Nasıl iştir ya forumda aktif olmayanlara çıkıyor Ben anlamadım Biz de mi aktif olmayalımİkimizde cikmadi
Bunu ayarlasinlsr laBak yine 549 msj olana cıktı halkasız 😃
Bu cekiliş muhabbet en az 3/5k msj sart gelmeli düzenlenmeli acil😊İkimizde cikmadi