- 389
- 99
- 43
Ahada geldi tesekkurlerr tekrar paylasan dostaaa .
Link varmı dostTesekkurlerrr.. Cekim verdik . Gelir umarimm . Emegin icin saol . Herkesee boll sanslaarr ...
Link varmı dostAhada geldi tesekkurlerr tekrar paylasan dostaaa .
Betskor348.com dost konuda yokmu kiLink varmı dost
Domain degismiss 347/ 348 olmuss paylastimm kayit olurken kodu yazmayi unutmaa boll sanslarrr dostumm sende kazanirsin umarimLink varmı dost
Teşekkür ederim dostBetskor348.com dost konuda yokmu ki
Yardimim olduysa ne mutlu bol sanslarrr..Teşekkür ederim dost
Kotu odemis . Bana 500 e yakin odedi baska oyun oynadim ful odedi biggerbassbonanza da cektim 500183 TL ödedi. Oyun les
Tebrikler . Bugün pargamatic kapalı görünüyor iyi tutturmussunKotu odemis . Bana 500 e yakin odedi baska oyun oynadim ful odedi biggerbassbonanza da cektim 500
bıtıkmı kod hata verıyorHesabınıza 100 Adet , 5 TL değerinde Gates Of Olympus 1000 oyununa özel freespin eklemesi yapılır. Freespin kazançlarınız ile sadece Pragmatic Slot oyunlarında oynamalısınız. Deneme bonusundan kazanç sağlayabilmeniz için bakiyenizi 5000TL ye ulaştırmalısınız. Ardından 500TL koşulsuz şartsız çekebilirsiniz. Üyeliğinizi oluştururken PROMOSYON KODU bölümüne BETSKOR500 kodunu girmeniz halinde bonusunuz hesabınıza otomatik olarak eklenecektir.
Betskor
betskor347.com
bıtıkmı kod hata verıyor
3 haftalık konuyu hortlat sonra deki kod hatalı.bitmis bellikibıtıkmı kod hata verıyor
hedef benmıyım knkacım bak yazma dklarına mlletın son yazdım dıye bana yuklenıyorsun3 haftalık konuyu hortlat sonra deki kod hatalı.bitmis belliki
Yuklenmiyorum kardes cvp vermedim koda ugrasma diye.konuyu aktif halede sen getirmissin.gorende yeni sanmis ama bonus eskihedef benmıyım knkacım bak yazma dklarına mlletın son yazdım dıye bana yuklenıyorsun![]()