Ülke rezaletİçerde insanlar yerlerde yatıyor yer yok 8 sene önceki olaydan içeri aliyolar böyle adalet mi olur
Git çık yaocanBeyler ciddi konu bilgisi olanlar yorum yaparsa sevinirim. 2018 den kalma tombalacıda çalışmıştım ordan kalan mahkeme bu somuc vermişler bu şekilde. Çağrı kâğıdı geldi, süreç nasıl oluyor . Avukat bilmiyorum açıkta işlem nasıl sürüyor vs dedi burda tecrübeli olanlar vardır o yüzden soruyorum
Kaç gün sürüyor bu peki işyerinden ücretsiz alsam sorun olur mu amacım işten olmamakGit çık yaocan
Genelde 3 gunKaç gün sürüyor bu peki işyerinden ücretsiz alsam sorun olur mu amacım işten olmamak
3 gün diye biliyorum bende geç teslim olursan da 1 ay yatırır zamanında git broKaç gün sürüyor bu peki işyerinden ücretsiz alsam sorun olur mu amacım işten olmamak
Suç tarihin mart 2020 den önce olduğu için 1 ila 3 gün sadece girdi çıktı yapacaksın dost Mart 2020 den önceki suçlar için denetim 3 yıl savcılığa git sana 10 günlük süre daha verecekler ardindan açık cezaevine teslim ol girdi çıktı yapacaksin önemli işlerin varsa teslim olma firar sayılmazsın örnek veriyorum GBT de yakalanırsan yine aynı cezayı yatacaksin cezan artmaz yani cezaevinden kaçarsan firar sayilirsin şuanda bişey olmazBeyler ciddi konu bilgisi olanlar yorum yaparsa sevinirim. 2018 den kalma tombalacıda çalışmıştım ordan kalan mahkeme bu somuc vermişler bu şekilde. Çağrı kâğıdı geldi, süreç nasıl oluyor . Avukat bilmiyorum açıkta işlem nasıl sürüyor vs dedi burda tecrübeli olanlar vardır o yüzden soruyorum
Sen nerede yaşiyorsun hangi cezaevine gideceksin onu söyle ona göre yardımcı olalimBeyler ciddi konu bilgisi olanlar yorum yaparsa sevinirim. 2018 den kalma tombalacıda çalışmıştım ordan kalan mahkeme bu somuc vermişler bu şekilde. Çağrı kâğıdı geldi, süreç nasıl oluyor . Avukat bilmiyorum açıkta işlem nasıl sürüyor vs dedi burda tecrübeli olanlar vardır o yüzden soruyorum
Mayıs 2022 oSuç tarihin mart 2020 den önce olduğu için 1 ila 3 gün sadece girdi çıktı yapacaksın dost Mart 2020 den önceki suçlar için denetim 3 yıl savcılığa git sana 10 günlük süre daha verecekler ardindan açık cezaevine teslim ol girdi çıktı yapacaksin
Suç tarihin 2020 öncesi olduğu içinBeyler ciddi konu bilgisi olanlar yorum yaparsa sevinirim. 2018 den kalma tombalacıda çalışmıştım ordan kalan mahkeme bu somuc vermişler bu şekilde. Çağrı kâğıdı geldi, süreç nasıl oluyor . Avukat bilmiyorum açıkta işlem nasıl sürüyor vs dedi burda tecrübeli olanlar vardır o yüzden soruyorum
2018 diyor adam dostMayıs 2022 o
Tamam 3 sene denetim 2023 Mayıs öncesi için arkadaş yararlanır zaten2018 diyor adam dost
Hayır Mart 2020 den önceki suçlarda denetimMayıs 2022 o
Dost Mart 2020 den onceki suçlarda denetim 3 yıl girdi çıktı temmuz 2023 önceki ve sonraki suclardada 1 ay kapalı 3 ay açık şartı varTamam 3 sene denetim 2023 Mayıs öncesi için arkadaş yararlanır zaten
Ama yine denetim 3 sene demeHayır Mart 2020 den önceki suçlarda denetim
Dost Mart 2020 den onceki suçlarda denetim 3 yıl girdi çıktı temmuz 2023 önceki ve sonraki suclardada 1 ay kapalı 3 ay açık şartı var
Şu an antalyadayım, her şehirde farkediyor mu memleket Adana olmadı oraya mı gitsem daha az olur acebaSen nerede yaşiyorsun hangi cezaevine gideceksin onu söyle ona göre yardımcı olalim
Saol dost yaGeçmiş olsun dost Allah kimseye göstermesin @MR.YK