Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bilgisi Olan Var Mıdır

captan10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
441
194
43
İçerde insanlar yerlerde yatıyor yer yok 8 sene önceki olaydan içeri aliyolar böyle adalet mi olur

Gozgoz3525

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,631
1,211
113
Beyler ciddi konu bilgisi olanlar yorum yaparsa sevinirim. 2018 den kalma tombalacıda çalışmıştım ordan kalan mahkeme bu somuc vermişler bu şekilde. Çağrı kâğıdı geldi, süreç nasıl oluyor . Avukat bilmiyorum açıkta işlem nasıl sürüyor vs dedi burda tecrübeli olanlar vardır o yüzden soruyorum
Git çık yaocan

Burak45

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
173
28
28
1 hafta sürer gir dosya hazirlanması müddetname savcı onayı denetim evrakları

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,758
4,659
113
Beyler ciddi konu bilgisi olanlar yorum yaparsa sevinirim. 2018 den kalma tombalacıda çalışmıştım ordan kalan mahkeme bu somuc vermişler bu şekilde. Çağrı kâğıdı geldi, süreç nasıl oluyor . Avukat bilmiyorum açıkta işlem nasıl sürüyor vs dedi burda tecrübeli olanlar vardır o yüzden soruyorum
Suç tarihin mart 2020 den önce olduğu için 1 ila 3 gün sadece girdi çıktı yapacaksın dost Mart 2020 den önceki suçlar için denetim 3 yıl savcılığa git sana 10 günlük süre daha verecekler ardindan açık cezaevine teslim ol girdi çıktı yapacaksin önemli işlerin varsa teslim olma firar sayılmazsın örnek veriyorum GBT de yakalanırsan yine aynı cezayı yatacaksin cezan artmaz yani cezaevinden kaçarsan firar sayilirsin şuanda bişey olmaz

Burak45

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
173
28
28
Sen nerede yaşiyorsun hangi cezaevine gideceksin onu söyle ona göre yardımcı olalim

Gozgoz3525

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,631
1,211
113
Suç tarihin mart 2020 den önce olduğu için 1 ila 3 gün sadece girdi çıktı yapacaksın dost Mart 2020 den önceki suçlar için denetim 3 yıl savcılığa git sana 10 günlük süre daha verecekler ardindan açık cezaevine teslim ol girdi çıktı yapacaksin
Mayıs 2022 o

Kolonbey

🆈🅰🆁🅱🅰🆈
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,482
758
113
Suç tarihin 2020 öncesi olduğu için
Girdi çıktı yapacaksın
İstanbul ise salı günü öğlen gir , çarşamba akşama çıkarsın
Ama p.tesi girersen çarşamba
Perşembe girersen cuma çıkarsın
Cuma girersen p.tesi çıkarsın
Anladın mı ?
Girerken de yanına 2 paket sigara al ,paket açık olmasın içeri almıyorlar

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye