Beyler bir sorum olucak benim binance global ve tr eski numarama kayıtlı onun yerine baska global borsa indirsem ve türk borsasida OKX TR borsası kullansam onlar üzerinden işlem yapsam oluyor mu bu konuda acemiyim maruz görün
Canlı desteğe bağlantı binancea numara güncelle 10 dklık iştirBeyler bir sorum olucak benim binance global ve tr eski numarama kayıtlı onun yerine baska global borsa indirsem ve türk borsasida OKX TR borsası kullansam onlar üzerinden işlem yapsam oluyor mu bu konuda acemiyim maruz görün
O kadar basit olduğunu düşünmediğimden yapmadım bir deniycemCanlı desteğe bağlantı binancea numara güncelle 10 dklık iştir
Basittir bir boş kağıda eski numaranı yeni numaraya güncelle diye talimat verecek sana o talimatları yaparsan olur bende yapmıştım bilgi verdim işte sanaO kadar basit olduğunu düşünmediğinden yapmadım bir deniycem
Teşekkürler reisBasittir bir boş kağıda eski numaranı yeni numaraya güncelle diye talimat verecek sana o talimatları yaparsan olur bende yapmıştım bilgi verdim işte sana
Sorun değil 👍Teşekkürler reis