- 90,477
- 100,033
- 113
Dost biz öyle bedavaya gelmeyiz konuya bize yazdırmak için cepte en az 10 bin dolar olması lazım Mert dostumuzda var ki yaziyozEniste holding kur halka acilalim payımızı alalım
Dost biz öyle bedavaya gelmeyiz konuya bize yazdırmak için cepte en az 10 bin dolar olması lazım Mert dostumuzda var ki yaziyozEniste holding kur halka acilalim payımızı alalım
Yine kurtlar sofrasına düşmüşüm
1. Altın 2. Bronz :\
Tl de olur bro piyasayi sogutmamak lazim 😁Dost biz öyle bedavaya gelmeyiz konuya bize yazdırmak için cepte en az 10 bin dolar olması lazım Mert dostumuzda var ki yaziyoz
kanka alalım içeri gerisi problem değilcok mac oldu aw hangi birini takip edecez
Duygularım darmadağın anlayamazsın
Harbiden esselaaaaaa ne hayallerimiz vardı hepsi ahirete kaldı be babaEsselaaaa @SULLY 😂😂
Uygun fiyata ben sana 15dk da bir skorlari soylerim dostcok mac oldu aw hangi birini takip edecez
sagol dost tanıdık dolandırıcımız varUygun fiyata ben sana 15dk da bir skorlari soylerim dost
Erdalbakkalımızı cagıralımsagol dost tanıdık dolandırıcımız var
Yüzde 25 happy hours var dost dıscount 5 bin atiyon 1250 iade ediyoruzsagol dost tanıdık dolandırıcımız var
Ben elendim bbHerkes kendi maçını takip edeceği için sıkıntı olmaz :\
Sana guvenemedı bbBence @bjornensz bilerek seçmedi benim 2 maça 5k atıp viskisini yudumlicak